Şair ve Yazar Nursel Aras "Kutsuz Kuş" adlı yeni eserini okurlarına tanıttı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa'nın tanınmış şair ve yazarlarından Nursel ARAS, yeni eseri "Kutsuz Kuş" adlı romanını okurlarıyla buluşturdu.

Nursel Aras, Bursa Yazın ve Sanat Derneğinin, Nilüfer Karaman Dernekler Yerleşkesi'nde düzenlediği mütevazi bir törende okuyucularıyla bir araya geldi; yeni romanını tanıtarak okuyucularına imzaldı.   

Daha önce "Kara Üzüm Salkımı Hüzünler", "Yalnızlık da Yorar" ve "Azize" adlı öykü kitaplarının yanı sıra "Açtığın Yaralarımdan Öp Beni" ve yine "Elma Ağacında Kör Kuşlar " adlı şiir kitaplarını da yayınlayan Nursel Aras, bu defa daha farklı bir gençlik romanı olan "KUTSUZ KUŞ" adlı kitabını da edebiyat dünyasına kazandırmış oldu. 

Okurlarına eserlerini imzalayan Nursel Aras, bu tören vesilesiyle, hem okurlarıyla, hem de Bursa Yazın ve Sanat Derneği'nin yazar, şair ve düşünür üyeleriyle de bir araya gelmiş oldu.

Aras, imza töreni esnasında Bursa Sanat TV'den Ferit Bilge Gültekin'le yaptığı söyleşide; Okuyucularına daha çok eserler sunacağını, yakın zamanda bitmek üzere olan yeni bir romanını daha yayınlayacağını, kitap tanıtım ve imza etkinlikleri için önümüzdeki günlerde Mersin ve Adana'daki okuyucularıyla da bir araya geleceğini ve bu hafta Bursa Tüyap Kitap Fuarında yer alacağını söyledi.

Yazarın tüm eserlerine aşağıdaki linkten ulaşılabilecektir;

https://www.kitapyurdu.com/yazar/nursel-aras/29423.html

NURSEL ARAS Kimdir?

Öykü yazarı. 1 Mayıs 1956, Iğdır doğumlu. İlköğrenimini babasının memuriyeti dolayısıyla Van’ın Canik bucağında tamamladı. Van Kız İlköğretmen Okulunu bitirerek on beş yaşında öğretmen oldu. Anadolu Üniversitesinde Eğitim Ön Lisans Programını tamamladı. Uzun yıllar İstanbul’da çalıştıktan sonra Bursa’ya yerleşti. Özel radyolarda “İki İnsan” adlı programı hazırlayıp sundu, reklam ajanslarına metin yazarlığı yaptı. Bursa Kitabevi tarafından düzenlenen Yücel Balku Öykü Atölyesine devam ederek, Kara Üzüm Salkımı Hüzünler (2004) adlı ilk öykü kitabını yazdı. Bu kitabının tamamı seslendirilerek, görme engelliler için CD formatında sesli kitap haline getirildi. Bursa’da özel bir okulda sınıf öğretmeni olarak çalışmalarını sürdürdü.  Edebiyatçılar Derneği, Türkiye Yazarlar Birliği ve Bursa Yazın ve Sanat Derneği üyesidir. Halen 6 basılı eseri bulunmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.