CHP Bursa İl Gençlik Kolları’nda Başkan Fatih Yalçın Yazıcı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Gençlik Kolları 16. Olağan Kongresi’nde başkanlığa seçilen Fatih Yalçın Yazıcı görevi devraldı.

CHP Bursa Gençlik Kolları, Covid-19 salgını nedeniyle ertelenen il kongresini tamamladı. Gençlerin büyük heyecan yaşadığı kongrede ana tema olarak “birlik ve beraberlik” öne çıkarken, iktidara yürüyüş vurgusu yapıldı. İki adaylı kongrede göreve seçilen Fatih Yalçın Yazıcı, İl Başkanı İsmet Karaca’nın da katıldığı törenle görevini devraldı.

KONGRE SALONUNDA HEYECAN VARDI

Çekirge İstasyon Kır Bahçesi’nde gerçekleştirilen kongreye CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, PM Üyesi ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın ve Yüksel Özkan, Bursa İl Sekreteri Turgut Özkan, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Okumuş, Osmangazi İlçe Başkanı Mete Akyolcular, Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Tandoğan Kuru, Orhangazi İlçe Başkanı Ender Teke, il ve ilçe yöneticilerinin de konuk olarak yer aldığı kongrede gençler büyük heyecan yaşadı.

“Hak, Hukuk, Adalet” sloganları eşliğinde gerçekleşen seçimler sonucunda Cavit Kınalı’nın kırmızı listesi 95, Fatih Yalçın Yazıcı’nın mavi listesi 111 oy aldı.

Fatih Yalçın Yazıcı’nın yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:
Abdullah Berk Akkaş, Gürkan Dere, Ufuk Durak, Özgenur Erdinç, Hilal Fatik, Dilara Gencer, Oğuzhan Güler, Dilara Han, Mehmet Korkmaz, Kemal Oğuz, Berk Parlak, Murat Sevilen, Sinem Sınak, Talha Semih Toğuş, Sebile Ünal, Berk Can Yıldız.

İL BAŞKANLIĞI’NDA DEVİR TESLİM

CHP Bursa Gençlik Kolları İl Başkanı Fatih Yalçın Yazıcı görevi düzenlenen törenle, gençlik kollarındaki görev süresini tamamlayan Mehmet Can Yılmaz'dan devraldı. CHP İl Başkanı İsmet Karaca’nın da hazır bulunduğu devir teslim töreninde de “Birlik içinde bir Bursa” söylemi ön plana çıktı. Karaca, İl Gençlik Kolları Başkanı Yazıcı ve yönetimine başarılar dilerken, CHP’nin iktidara gençler ve kadınlarla yürüyeceğine vurgu yaptı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.