Büyükşehir Belediyespor’da nöbet değişimi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yaklaşık iki ay önce başkanlıktan çekilmesinin ardından Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanlığı görevine getirilen Gökhan Dinçer, olağan genel kurulda yeniden başkan seçildi. Ayrıca Genel Kurul’da kabul edilen tüzük değişikliği ile Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da kulübün onursal başkanı oldu.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı BUSKİ Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıya Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Milletvekili Atilla Ödünç ve genel kurul üyeleri katıldı. Divan Başkanlığını Kültür A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fehim Ferik’in yaptığı genel kurulda, iki ay önce Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın çekilmesiyle göreve getirilen Gökhan Dinçer, Kulüp Başkanlığı için tek aday oldu. Faaliyet ve denetleme kurulu raporlarının oy birliğiyle kabulünün ardından yapılan açık oylama Gökhan Dinçer, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanlığı’na seçildi. Ayrıca genel kurulda kabul edilen tüzük değişikliği ile 13’er kişi olan kulübü asil ve yedek yönetim kurulu üye sayısı 16’ya çıkarıldı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a kulübün onursal başkanı oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.