Bozbey: "Terminaldeki sorunlar muhataplarıyla çözülecek"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, sorunları 31 Mart sonrası muhataplarıyla birlikte çözeceklerini söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni ziyaret etti. Bursa Otogarı Yazıhaneciler ve Otobüsçüler Derneği Başkanı Cesim Alptekin ve dernek üyelerinin de eşlik ettiği Mustafa Bozbey, terminalde, hem yolcuları yolcu hem de esnafı dinleme fırsatı buldu. Seyahat işletmecilerini ve esnafı tek tek ziyaret eden Bozbey, sorun ve önerileri dinledi.

Terminal esnafı ve çalışanlarının sorunlarını yerinde görüp dinlemek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyen Mustafa Bozbey, “Buradaki genel sorunlara çözüm bulmak gerekiyor. Bu sorunları 31 Mart sonrası terminal esnafı ve ilgili derneklerle bir araya gelerek çözeceğiz. Bugüne kadar muhataplarla bir araya gelinerek sorunların çözülmesi gerekiyordu ama yapılmamış bu da beni üzdü. Özellikle çalışanların ve yolcuların genel ihtiyaçlarının ücretsiz karşılanması gerekir. Bu genel ihtiyaçlar için ücret alınması son derece yanlış. Buradaki tuvaletleri kullanmak çalışanların, insanların hakkıdır. Ücretsiz olması gerekir” dedi.

Bursa Otogarı Yazıhaneciler ve Otobüsçüler Dernek Başkanı Cesim Alptekin ve dernek üyeleri de sorunlarını anlatarak, Bozbey’e çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.