Yine milyon dolarlar havalarda uçtu. Bazıları da gerçekten havaya uçtu. Her sene kötüye giden kulüp bütçelerine yapılan bu transferlerle yine, yeni borçlar eklendi. Bakalım zamanında ödeyemeyip davalık olup ceza alma aşamasına kaç kulüp gelecek.

Eski borçların ödenmemesinden kaynaklı ekonomik anlamda zor günler geçiren Bursaspor transfer dönemini sıfır transfer ile kapadı. Bu durum kadromuzun süper olmasından kaynaklanmadı tabii.

Kısa süre önce göreve gelen Erkan Kamat başkanlığındaki yönetim kurulu TFF'nin şartları gevşetmesine rağmen tahtayı açamadı. Bu yüzden trasfer yapamadı.

Bursaspor devre arasına kadar mevcut oyuncu grubu ile devam etme kararı aldı.

Bursaspor’un önündeki bir başka tehlikesi ise, geçen sezon olduğu gibi yine 3 puan silme cezası alma durumudur. Geçen hafta yönetim kurulunun yaptığı girişimlerle bu ceza 15 gün ötelendi. Bakalım Transfer tahtasını açacak parayı bulamayan yönetim kurulu, -3 puan almamak adına gerekli parayı bulabilecekler mi?

Gerçi transfer yapmayarak mevcut kadro ile devam etme kararı alan kulüp yöneticileri, bu kadronun birçok maçtan puansız döneceğinin farkında değiller galiba. Hele bir de bu zor zamanda takıma direk katkı yapabilecek ve yasağa rağmen sözleşme yenileme hakkımız olan birkaç futbolcuya, bu şansı tanımayan sözleşmesine rağmen kadro dışı bırakılıp; Vakıf Köye futbolcu gönderen yönetimin, çalışma süresi çok uzun olmayacak düşüncesindeyim.

Bursaspor’da yaşanan böylesine tutarsız, anlamsız, bilinçsiz hareketleri yazmaya kalsak, bırakın köşe yazısını birkaç ciltten oluşan kitap serisi olur.

Sonra sıkıştıklarında 'kimse yanımızda yok' diyorlar. Tamam da Bursa’daki iş adamlarının, bu kadar olayın dışında kalması da yanlış yönetim kararlarının alınması ve havaya uçan milyon dolarların artık saklanamaz hale gelmesi değil mi?..

Kimse kusura bakmasın, para kolay kazanılmıyor. Beceriksiz bir yönetici, gelen paraları istediği gibi harcayacak, sonra da 'ben beceremedim' diyerek istifa edecek. Hiç riski yok.. Ne güzel iş valla. Sonra da 'şu kadar verdim, bu kadar harcadım' diyerek bir de kulüp gelirlerine temlik koyduracak. Yıllarca izlediğimiz senaryo hep böyle maalesef..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.