Türk Silahlı kuvvetlerinin Afrin'e yönelik başlattığı operasyon ile deyim yerindeyse dünya ayağa kalktı. Her zaman gizli anlam ve mesajları, küresel baronların çeşitli şekillerde kullanmasına çok defa şahit olduk. Ancak bu sefer Türk devleti de aşikar olan ancak gizli mesaj barındıran faaliyetlere imza atıyor.

Bunun için bu fikirleri düşünen beyinlere ayrıca teşekkür etmek gerek...

Örneğin Afrin'de PYD ve YPG mevzilerini vurmak için 72 Türk Savaş uçağı havalanmış ve terör örgütlerine ait mevzileri hedef alarak bölgede ki terör yuvaları darmadağın edildi.

Peki neden 72 uçak kalkmıştı? Neden 70 değil mesela?

72 çünkü 72 sayısı "Fırat Kalkanı Operasyonu" sırasında hayatını kaybeden 72 şehidimizi sembolize ediyor.. O şehidlerin anısına 72 uçak kaldırmış TSK...

İkinci bir soru neden operasyona "Zeytin Dalı" ismi verildiği...

Zeytin Dalı aslında "Barış" sembolüdür ve husumet yaşayan iki cephenin barışmalarına simgesel olarak "zeytin dalı uzatıldı" nitelemesi yapılır... Aynı zamanda barışı temsil eden bir diğer sembol ise beyaz güvercindir ki bu güvercin de ağzında zeytin dalı taşır.

Üç büyük semavi dine ve Gılgamış gibi destanlara da konu olan Nuh Tufanı olayında da Zeytin Dalı karşımıza çıkar. Hazreti Nuh gemisi ile büyük tufandan kurtulduktan sonra ortalık sakinleşince gemisi durduğu anda güverteden beyaz bir güvercin uçurur...

Beyaz güvercin bir süre sonra ağzında zeytin dalı ile geri döner. Böylece Hz. Nuh, tufanın bittiğine ve ortalığın sakinleştiğine kanaat getirir. Bu sebepten dolayı Zeytin Dalı barışın, sakinliğin, dinginliğin sembolü yani barışın sembolü olarak kabul edilmiştir.

Peki, bu operasyon bir barışma operasyonu değilse, PYD veya YPG ile bir barış söz konusu değil ise, aksine yok etme operasyonu yapılıyor ise neden ismi Zeytin Dalı?

Gerçi Sayın Başbakan Binali Yıldırım'ın "Bölge halkına Barış" için bu ismin kullanıldığı açıklamasını yapmış olsa da, altında çok başkaca gizli anlamlar barındırdığını düşünüyoruz.

Ancak evvela şunu da belirtmek isterim ki İngiliz basını ve ABD basını bu operasyona büyük yer verdi ve özellikle İngiliz basını BBC, Daily Mail, Financal Times Türkiye'nin bu operasyonunu "ABD'ye meydan okuma" olarak gördü ki, ABD'nin emri ile adım atan bir Türkiye olmadığını da batı dünyası böylece öğrenmiş oldular.

Zeytin dalı barışçıl olan kralların başında taşıdığı bir aksesuar olmasının yanı sıra aynı zamanda günümüzde güncellenerek eski ismini ve geçerliliğini yitirmiş Mason'lukta "Zeytin Dalı" isimli bir "RİT" bulunuyordu.

Masonluğun büyük üstadı Hiram Abif öldüğünde onu öldüren öğrencileri cesedin üzerine Akasya dalları örtmüşlerdi ancak yine Masonik kültürde bu dalların Akasya değil 13 yapraklı Zeytin Dalı olduğu da iddia edilir.

Yine gerek Masonluğun gerekse İlluminati'nin tarihsel olarak köken baz aldığı Mısır'ın tanrıçalarından İsis'in başında çoğu zaman 13 yapraklı Zeytin Dalı bulunurdu.

İngiliz Derin Devleti, İlluminati ve Rothschild kitaplarımızda da izah ettiğimiz küresel baronlar 13 büyük Ailedir. Başlarını Rothschild, Rockefeller gibi finans baronlarının çektiği bu aileler dünyaya nizam verme ve dünya insanlığını sömürme üzerine politika yürütürler.

Kitaplarımda çokça bahsettim ancak yeri gelmişken terennüm edeyim ki, ABD kurulacağı zaman 13 büyük baronun sermayesi ile Britanya'dan ayrılış başlamış yine ABD'de 13 Eyalet kurulmuştur.

1776 yılında kurulan ABD'nin kurulduğu yıl yine İlluminati isimli örgütte 1776 yılında kurulmuştur ki İlluminati'nin de üst konseyinde 13 şövalye bulunur. Yine Tapınak Şovalyeleri Kudüs'e Hz.Süleyman'ın hazinelerini aramaya gittiklerinde 9 kişiydiler ve kendilerini koruyan 4 büyük meleğin olduğunu savunuyorlardı. (9+4=13)

ABD'nin Masonlar tarafından kurulduğu bugün tartışmasız bir gerçektir. ABD'yi kuran bu Mason'lar dünyaya nizam vermeye ant içmiş kişilerden oluşuyordu ve ilk paraları olan 1 dolara da gizli sembollerini yerleştirdiler.

1 Doların üzerinde bulunan kartalın pençesinde 13 adet ok bulunur. Bu ise "Savaşta, barışta ancak bizim elimizdedir" anlamına gelir ki Rothschild kitabımızda detaylıca örneklerini vermiştik, kısaca "ancak biz istediğimizde savaşlar çıkar ve biz istediğimizde barışlar olur" anlamını taşımaktadır.

1 Dolar malum FETÖ operasyonları sırasında Fetöcülerin ceplerinden de bol miktarda çıkmıştı. 1 Dolar bu anlamda bir mühürdür yani 13'lü Konsey'e hizmet etmeyi sembolize eder. Yine 1 Dolarda bulunan yıldızlar da 13 adettir ve Kartal'ın kanatlarında ki tüyler ise 33 adettir. 33 rakamı ise Masonik dereceleri temsil eder yani Masonluğun 33 derecesi vardır.

Kartalın gövdesinde ise 7 adet dikey çizgi vardır ve bu 7 çizgi kutsal Şamdan ile 7 kutsal kiliseyi temsil eder. Ayrıca 1 doların üzerinde ki İlluminati piramidi ise yine 13 katlıdır.

1 dolarda bulunan piramidin en altında ise MDCCL-XXVI yazar. Burada ise "M" harfi ile "Mesih", yine "DCCL" harfleri ile "Deccal" ve son olarak "XXVI" sayıları ile de 1776 tarihi yer alır.

Zeytin Dalı da Masonik semboller içinde oldukça önemli bir yere sahip olduğu gibi 1 doların üzerinde de yer alır. 1 Doların üzerinde bir kartal bulunur ve bu kartalın sol pençesinde zeytin dalı vardır ve zeytin dalı da 13 yapraklıdır.

Kısacası bu harekata "Zeytin Dalı" denmesinin zahiri yani görünen kısmı "Barış" olarak kabul edilse de Batıni yani görünmeyen kısmında "savaşları ancak biz çıkarır, biz başlatırız" diyenlerin oyunlarının bozulduğunu anlatan önemli bir göndermedir.

Allah ordumuzu muzaffer kılsın... (TekabbelAllah)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mhmt 6 yıl önce

bir hadiste şöyle der bir ordu kılıçlarını zeytin ağacına asacak, görüldüğü üzere zeytin dalı operasyonunda bütün silahlı güçler bir arada bu operasyonda toplandı bu buna işaret olsa gerek..