Hz Musa Yahudileri Mısır’dan çıkartacağı gece onlar piramitleri soydular. Parşömenlerde yer alan bilimsel keşifler içeren belgeleri gizlice topladılar. Çünkü şehri bırakıp Filistin’deki çöle çıkacaklardı. Ortadoğu'ya ise Fenikeliler hakimdiler. Surlarla çevirili büyük şehirleri ve limanlar vardı. Sahip oldukları gemileriyle Akdeniz Havzası’nda ticaret yaparak zengin bir şekilde yaşıyorlardı.

Kutsal kitaplardaki gibi Mısır’dan Hz. Musa önderliğinde çıkış yapan binlerce kişinin gitmesini engellemek isteyen Firavun, Ordusu ile peşlerine düştü. Bu noktada öncelikle yahudiler Mısırlıların köleleriydi. Özellikle tapınaklarda ve piramitlerde firavun ve rahiplerin hizmetçileriydiler. Her yere rahat girip çıkabiliyorlardı. Sonuçta bilimsel kaynaklara ulaşabildiler ve topladılar. Firavun’un ordusu ile yarılan Kızıldeniz'de yok olmasının ardından Yahudiler, Mısır'dan çaldıkları belgeleri korudular. Binlerce yıl hahamlar tarafından saklanan bu belgeler sayesinde bilim dünyasına keşif olarak damga vuran yahudi bilim adamlarının sayısı binlerce kişidir. 20 Yüzyılda bilime damga vuran Einstein, Rutherford, Freud, Edison gibi isimler hep yahudidir.

Bilim dünyasında insan hayatını etkileyen ve kolaylaştıran 200 den fazla buluşun sahibi yahudi bilim adamıdır. Müslüman bilim adamı sayısını geçtim aralarında hıristiyan bilim adamı yoktur. Bu bilgiler ve belgeler el yazması kitaplara geçirilmiş ve saklanmıştır. Mesela kehanetleri ile meşhur olan Nostradamus 16. yüzyılda Fransa'da yaşayan yahudi bir doktordur. O devirde korkunç bir kabus olan ve salgın başladı mı, binlerce insanı öldüren veba’yı tedavi ettiğini görüyoruz. Yahudi iken kilise yüzünden hıristiyan olan Nostradamus gizli İlimlere meraklı bir adamdı. Amcasının ona verdiği ve doğudan gelen kitaplarla başladığı çalışmalarda gelecekten haber almayı başarmış ve "Yüzyıllar" adlı kitabı yazmıştır.

Yahudiler eski Mısır uygarlığının kaymağını yemeye bugünde devam ediyorlar. Bu analize 2005 yılında kendi araştırmalarım sonucunda vardım. O günlerde "Bilge Karınca Yayınevi" nin sahibi Latif Uğurdiken ile sohbet ederken haklı olduğumu söyledi. Bu sonuca yıllar önce Rus yazar Aleksandre Soljenistin'in de vardığını belirterek:  "Amerika’ya gelince 'Yahudi Tarihi' adlı bir kitap yazdı. Amerika’daki zengin yahudiler ve onların toplum kuruluşları bizim sırlarımızı açıklıyor, kitabın tüm telif haklarını satın aldılar. Bilindiği kadarıyla 2 milyon dolar ödendi. Bu kitap bir daha basılmadı” dedi.

Dünya ekonomisi yahudilerin elindedir. Fransız yahudisi Jacgues Attali’nın yazdığı ve Türkiye'de de yayınlanan “YAHUDİLER DÜNYA VE PARA”  kitabını alıp okumanızı tavsiye ederim. O kitapta Babil İmparatoru Nabukadnezar’ın Kudüs’ü ele geçirip "Süleyman Tapınağı"nı yakıp yıktıktan sonra onları Babil’e (Bugünkü Bağdat)’a sürgüne götürmelerini okursunuz. Orada hahamlar önderliğinde başlayan ekonomik güç olma planları 2700 yıldır hala dünya genelinde sürüp gitmektedir. İlk olarak Babil’li tüccarları borç vererek kendilerine bağlarlar. Persler onları kurtardıktan snra büyük bölüm rahatlarını bozup Kudüs’e gitmezler. Babil'de kalıp MS 1009 yılına kadar yaşarlar. Dönemin Abbasi Halifesi'nin ağır vergiler koymasından sonra Endülüs’e göç ederler. Oradan da tüm Avrupa ülkelerine dağılırlar. Amerika keşfedildikten sonra oraya yerleşerek, ABD’yi kurarlar.

Bugün dünya ekonomisi onların kontrolündedir. 1948’de kendi devletleri İsrail’i kurarlar. Çalışırlar ve zengin olurlar.

Buna karşılık İslam Dünyası ne yapıyor ?..
Kuran-ı Kerim’den uzaklaştıkları için bilimden de uzak kaldılar. Dünya üzerindeki tüm İslam Ülkelerinin hepsinin ekonomik GSMH oranını topladığımızda bir Almanya kadar etmiyor. Zengin İslam Ülkeleri bir avuç ve onlar da fakir olan İslam Ülkelerine yardım etmiyorlar. Filistin de dahildir.. Siz hiç yardım eden bir Arap gördünüz mü ?.. Mısır'da bir kumarhanede Suudi Kraliyet Ailesi Veliahtı, 350 milyon dolar borcunun bir kısmını ödeyemeyince 2 eşini de rehin bıraktı.

Sonuçta İslam Ülkeleri fakirlik içinde yaşarken İsrail’e karşı da hiçbir şey yapamıyorlar. Yapamazlar da.. Askeri ve Nükleer Silah gücüyle İsrail o bölgede varlığını sürdürecektir. Bizde de "Armageddon Savaşı" olacak. Bu savaş sonunda İsrail ve yahudiler yok olacak yalanına inananlara tavsiyem; yazdığım kitapları okusunlar: “İlluminati’nin Hedefi İslam” -  “Dünyanın Gizli Silahları” ile “Amerikan Kehanetleri ve Türkiye”  Gerçekler orada duruyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.