Değişen yeni dünya düzeninde ülkeleri çok farklı isyan hareketleri ve kaos beklemektedir. Bu bağlamda Türkiye’de de bunun yankıları büyük olacaktır. Türkiye’de çok açık bir şekilde görülmektedir ki ekonomi virüsün önüne geçmiştir. Önümüzde ki Ekim ayından itibaren ve kışın çok zorlu bir sürecin içine girmiş bulanacağız. Tüm bu ekonomik olumsuzlukları araç olarak kullanan Global Monarşi insanları sokaklara çıkmaya teşvik edecektir. Bu konuda Nisan ayından beri uyarıyorum. "Corona Sonrası Dünya’daki Ekonomik Buhran Ve Kaos" adlı köşe yazımda da özellikle belirtmiştim.

Geleceğin dünyasında Kaostan düzen hareketi bu yapay virüs sayesinde tam da Global Monarşi’nin istediği şekilde ilerleyecek. Bunun için sokaklar önemli. İnsanların ideolojik değil ama ekonomik bunalımı sokağa yansıdığı zaman olaylar daha vahim noktalara çıkabilir. Nitekim bunun hazırlıklarını da uzun zamandır yapan Global Monarşi, virüs olayı ile bir nevi aslında tatbikat yapmış oldu. Ekonomisi bozulan ve daralan Devletler üzerinde bu şeytani planlar uygulanmaya konulacaktır. Avrupa’da siyasi olarak dengeler değişirken, dünyanın diğer noktalarında hem siyasi hem de sınırlar bağlamında büyük değişiklikler olacaktır. Bütün bu hadiseleri önümüzdeki yakın dönemde göreceğiz.

Türkiye’de özellikle çıkması beklenen bu tarz sokak hareketlerini önceden görüp engellemek için karşıt istihbari çalışmalar büyük bir titizlik ve gizlilik içinde yapılmalıdır. İçeride hala kripto Fetö ve türevleri ile işbirliği içinde olan kliklerin içeriden bilgi akışı yapmasını engellemek için bu gizlilik şarttır. Bu bağlamda sokak hareketlerini efendilerinin isteği doğrultusunda yönlendirecek bazı dernek, vakıf ve önemli kişilere karşı da dikkatli bir şekilde inceleme ve gerektiğinde müdahalede bulunma seçeneği masada diri olmalıdır.

Evet sevgili dostlar sadece bizi değil, dünyayı kaos dolu günler bekliyor. Elbet ki sular çağlanmadan durulmayacaktır. Unutmamak lazımdır ki Küresel Şeytani güç odaklarının yıllardır istediği düzen olan "Ordo Ab Chao" yani Kaostan düzen felsefeleri için uygulama safhası önümüzdeki yeni dönemde Küresel boyutta başlayacaktır.

Ve son söz: “Türkiye’yi ve dünyayı zor günler beklemektedir. Türkiye bu zor günleri güçlü strateji, akılcı analizler ve Liyakat sahibi insanların daha fazla göreve getirilmesi ile aşabilir’’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.