En son gelen zamlarla beraber akaryakıt fiyatları nirvana yapmış, dolar almış başını gitmiş, ülke içinde tepeden tırnağa bütün tüketim malları ve harcamalar dolar bazında ve zamlanan akaryakıta göre şekil alp millete giydirilmişken!.. "Giydirilmişken" diyorum geçenlerde bir evrak için fotoğraf lazımdı çoğalttıralım dedik pek sayın esnaf abimiz ebesinin nikâhını istedi.. "neden böyle" diye sorgulayınca da efendim dolar kaç kuruş olmuşmuş vs vs.. "İyi de biz dolar üstünden kazanmıyoruz kazancımız yerinde sayıyor" dedik.. Suçlu ne esnaf, ne biz, ne de çok sevgili yöneticilerimiz idü, suçlu abd doları, niye bu kadar zıplıyor dimi ama..

- Eyy Amerikan doları sen kimsin yahu edepsizliğin lüzumu yok otur oturduğun yerde..

Sayın Cumhurbaşkanının cilalama parlatmadan sorumlu danışmanları tv ve radyo programlarında Suriyeli mültecilere yapılan hizmet ve harcamaları parlatmakla meşguller, çünkü başka icraat yok!

Malum yandaş tv ve radyoların lokomotifi haber kanalında her gün dışa bakış programında arzı endam eden eski gazeteci yeni baş danışman hanımefendi; İstanbul bağcılarda kadın ve medya konulu bir panele katıldığını, Bağcılar’da büyük ölçüde mülteci yerleşkesinin olduğunu orada fark ettiğini söyleyerek konuşmasına şöyle devam ederek; Toplantı katılımcısı bir çok kadının Suriyeli mültecilerden dert yandığını onların yüzünden ev kiralarının anormal bir şekilde arttığını, yine bir çok sosyal düzeyde günlük yasamı etkileyecek problemlerin yaşandığını söylüyor ve akabinde bu şikayetleri kulak ardına atıp maksadını kendi diledikleri yere taşıyarak Suriyeli bir kadının söz alarak Türkiye’ye onlar için yapılanlara teşekkür ettiğini, bu esnada çok duygulu anlar yaşandığını söylüyor ve kimi bölgelerde Suriyeli kadınların ikinci üçüncü eş olarak alındığının provokatif ,yapılan hizmetleri kötüleyen söylemler olarak nitelendiriyor.

Bu hanımefendiye sesimiz gitmez ama şöyle seslenmek istiyorum, "konuşmalarının arasına Fransa’da yaşayan kızının reklamını yaparak sık sık Paris yaşantısını dillendirerek üst tabaka kimliğini dile getiren egosu tavan yapmış pek sayın baş danışman !.. Siz cüzdanınız dolu ayağınız yere basmadan yurt dışı yurt içi leyleğin ömrü lak lakla geçer misali birilerinin hayrına çene sallarken; cilala parlat yöntemiyle milletin yaşadığı sıkıntıları perdeleyemezsiniz. Basın özgürlüğü diye bir şey bırakmadınız. En son Hürriyet gazetesi satıldı okurların bir çoğu Sözcü gazetesine yatay geçiş yapmış durumda, korku ve yıldırma politikası ile nereye kadar gidecek ?.. Ülke savaş halinde ekonomik kriz kapıda. Her zaman ki gibi şova devam Ecevit döneminde dolar 1.200.000 TL. Bugün dolar 4 liraya düştü (A haberden alıntıdır). A haber dinleyip izlerken Norveç gibi, dışarı çıkınca muz cumhuriyeti.. Ak gençlik pankart hazırlamış reis bizi Mun biçe götür ! Afrin’den bişey anlamaduk ! diye.. Bre soytarı takımı ! siz hamini gırtlak yiyip karılarınızın ısıttığı yatakta kıçınızda pireler uçuşa uçuşa yatarken; Afrin’den kimin ne anladığını, asker anaları babalarına, kardeşlerine bir sorun bakalım !..

YAZININ DİBİ:

26 mart -1 nisan kütüphane haftası :

Türkiye’de kahvehane sayısı 700 bin,

Cami sayısı 87.642,

Kütüphane sayısı 1.182,

58 kişiye bir kahvehane,

456 kişiye bir cami,

75.000 kişiye bir kütüphane düşüyor!.

Wikipediya'nın yasaklanıp, kütüphane haftasının kutlandığı ülkenin adıdır Türkiye..

Ver mehteriii ver mehteriii !!

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.