Geçen Hafta yazmıştık ; “ilk maçın günahı olmaz hocam” diye…

Evet, İbrahim Üzülmez Hoca ikinci maçında gereğini yaptı ve takıma neşteri vurdu. Öyle bir kesik attı ki Lato, İgor ve Musa Aras bırakın maç kadrosuna devre arası kamp kadrosuna bile alınmadı. Bu üç isime mutlaka yenileri de eklenecektir. Bekleyip göreceğiz

Oyun anlayışı, çift ileri uç oyuncusu ile sahaya çıkışı ve kadro değişimi camia tarafından olumlu karşılandı. Umarım sahada sezon sonuna kadar böyle gidecek ve hedefe ulaşacak bir takım olacaktır. Tabi bunun için yönetiminde katkısı mutlaka olmalı ve hocanın eksik dediği yerlere takviye yapılmalıdır. Çünkü hoca "transfer gerekli" demedi direk olarak "Transfer istiyorum" dedi.

Ligin ilk yarısının son haftasında Bursaspor 9 haftadır kaybetmeyen lig liderini yenerek, hem üst sıralardan kopmadı hem de ikici yarı için umutları tazeledi. Maç içerisinde oyun anlamında sıkıntılı anlar yaşansa da dönem dönem güzel ve baskılı bir oyun ortaya çıktı. Bu da galibiyeti getirdi.

Bu arada Bursa yerel yönetiminin Bursaspor’a katkı sağlamak adına 27.12.2019 tarihinde “Yeniden Zirveye” adıyla yapmayı planladığı yardım kampanyası, 26.12.2019 tarihinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Nur Aktaş’ın yazılı açıklamasında da bahsettiği gibi özellikle BTSO tarafından yardıma sıcak bakılmadığı için iptal edildi. Özetle 26.12.2019 tarihinde Bursa iş dünyası ile Bursaspor arasındaki bağ tamamen koptu. BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve yönetiminin bu kararı almasında mutlaka Bursaspor’un geçmiş dönemlerdeki yönetimsel hataları var. Ancak bu şekilde kesip atmaları, Bursaspor camiasında tepkiye neden oldu. Gerek sosyal medyada gerekse sözlü olarak tepkiler alan Burkay, açıklama yapmak zorunda kaldı ve 04.01.2019 tarihine dikkatleri çekerek yeni bir proje ve kampanyanın sinyallerini verdi. Şimdi merakla belirtilen tarih bekleniyor.

Bursaspor adına hiç de iyi geçmeyen 2019 yılı geride kalırken, tüm beklentimiz 2020 yılının Ülkemiz, Bursaspor ve sevdiklerimiz adına güzel ve başarı dolu bir yıl olmasıdır.

Yönetimsel olarak hak etmediğimiz fakat Şehir ve camia olarak hak ettiğimiz süper lige kavuştuğumuz bir yıl olması dileğiyle “Umutlu Yıllar Bursaspor..”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.