Şu an Bursaspor Futbol Kulübü'nde deyim yerindeyse herkes üç maymunu oynuyor.

Özellikle kulüpte karar vericilerden “Görmedim” “Duymadım” “Bilmiyorum” tarzında çıt çıkmıyor. Takıma karşılıksız gönül verenler de rahatsız bu konuda. Fırtına öncesi sessizlik var ortamda. Ama bu fırtına bildiğimiz kasırga olup birçok şeyi silip atacak gibi. Başta Başkan Mesut Mestan ve Yönetim Kurulu'nu yok edecek gibi. Ama sonuçta hep zarar gören yine Bursaspor olacak, malesef..

https://www.bursasporluyuz.org/wp-content/uploads/2019/07/Mesut-Mestan-balkon-g%C3%B6mlek.jpgÖzellikle son günlerde çok fazla dillendirilen -6 puan cezası gerçekleşirse, pamuk ipliğine bağlı birçok şey de kopup gidecek ve rüya başlamadan bitecektir. Konu hakkında camia Mesut Başkan'dan açıklama bekliyor.

Sohbet ortamlarında sürekli söylediğim gibi Türkiye şartlarında çok güzel bir iş “Futbol Kulübü Başkanlığı”.. Kendine ait olmayan paraları istediğin gibi harca, menajerlere dağıt, değerinden çok fazla paralar ödeyerek hiç oynamayan topçular al, bir şekilde çalacağın minarenin kılıfını hazırla, sonra da hiç bir şey yokmuş gibi "ben yapamadım" diyerek kongre kararı al ve ortadan kaybol. Çoğu futbol kulübünde de yaşanan maalesef bu. Yasalardaki boşluklar gidenlere hesap sormayı engellediği için de diyorum ki, dünyanın güzel işi kulüp başkanlığı.

Bu hafta Keçiörengücü karşısında galip gelmesine rağmen Bursaspor’da futbolculara maç sonunda tepki verildi. En büyük nedeni maç esnasında sürekli geri pas yapılması ve kendi sahanda Keçiörengücü karşısında bile aciz durumda kalınmasıydı. Tamam, yönetimsel hatadan dolayı silinen puanı da eklediğimizde 23 puan toplayan bir Bursaspor var ortada (liderin 24 puanı var) ama oyun tarzı her hafta eleştirilere maruz kalıyor. Şahsi görüşümde bu oyun anlayışı bizi süper lige götürmez.

Daha önce de belirtiğim gibi Bursaspor ve Bursa Şehri maalesef Yalçın Hoca’ya birkaç gömlek büyük geldi. İstikrardan yana biri olarak inşallah Yalçın Hoca'nın yaşananlardan gerekli dersi çıkarıp, alınan puanların güzel bir futbolla taçlandırılmasını sağlayacak oyun anlayışını benimsemesi ve takıma benimsetmesi umudundayım.

Bursa Şehri, güzel günleri görene kadar her zaman Bursaspor’un yanında olmalıdır.

Çünkü şehrin en büyük markası ve reklam yüzüdür BURSASPOR…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.