Bursa şehri adına heyecanlı ve güzel bir hafta sonunu geride bıraktık.

Bursaspor’la “U”mutlu bir şekilde yoluna devam etti… İlk önce cumartesi günü Bursaspor Futbol Takımı yüzleri güldürdü. B.B. Erzurumspor karşında özellikle ikinci yarıda zorlansa da 1-0 kazanarak 3 puan almasını bilen taraf oldu. Böylece 12 puan (-3 puan cezayı dikkate almadan) toplayarak TFF 1 lig’de 2. sırada haftayı kapattı.

İkincisi bence daha da önemli olanı Bursaspor Durmazlar Basketbol Takımı tarihinde ilk kez çıktığı Tahincioğlu Basketbol Süper Liginde Bursa derbisinde Tofaş’ı 80-76 yenerek ilk galibiyetini aldı. Tecrübeli rakibi karşısında gerçekten iyi mücadele eden Bursaspor Durmazlar hem oyunu hem de taraftarı ile lige renk katacağını daha ilk haftadan gösterdi.

http://cdn.enbursa.com/haber/2019/09/29/86599-5d90a6edcafca.jpgBu başarının arkasındaki en büyük kişi Bursaspor Basketbol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Sezgin’dir. Yılmadan mücadelesini sürdürdüğü için özellikle Kendisini tebrik ederim.

Ama en çok tebriği basketbol takımı kurulduğu günden bu yana daha 3. Ligde bile yalnız bırakmayan, Çekirgedeki salonda bu kıvılcımı yakan Artvin’de, Akhisar’da, Bandırma’da, İstanbul’da, Ankara’da ateşi körükleyen taraftar hak ediyor. Hiçbir maçında salon ve semt ayrımı yapmadan hep Basketbol takımının yanında oldular. 3-4 yıl fragmanını izlettikleri film bu sene vizyona girdi. Tebrikler en çok onlara olmalıdır.

İnşallah daha sonraki yıllardaki yazılarımızda Bursa’daki Voleybol, Hentbol, Su Topu, Güreş gibi aklımıza gelecek her spor dalındaki başarılı takım ya da sporcuları yazarız.

Bursa şehrine yakışan da bu olacaktır…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.