Tuzla'daki fabrika yangını kontrol altına alındı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Tuzla Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikada çıkan yangın 18.15 itibariyle kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları yürütülüyor.

Tuzla Aydınlı Mahallesi Organize Deri ve Sanayi Bölgesi'nde, bir kimya fabrikasında 11.40’ta başlayan yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları sürdürülüyor.

Alevlerin, fabrikanın bitişiğinde bulunan silolara sıçraması üzerine, 15.00 sıralarında meydana gelen patlamada iki itfaiye eri yaralandı. İtfaiye erlerinden Yusuf Tüysüz taburcu edilirken, Nebi Polat’ın tedavisi devam ediyor.

İstanbul İtfaiyesi, 21 istasyonundan 55 araç, 160 personel ile soğutma çalışmalarını yürütüyor. İBB itfaiyesi ile birlikte, ilçe belediyelerden 14, İSKİ'den de 3 su ikmal aracı söndürme çalışmalarında görev alıyor. Ayrıca, çalışmalara Gebze İtfaiyesinden de 3 araç katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.