Turistin şikayetçi olduğu taksici gözaltına alındı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İstanbul'da, bir turistin kendisini dolandırdığı iddiasıyla şikayetçi olması üzerine gözaltına alınan taksiciye 3 bin 508 lira ceza uygulandı.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, bazı basın yayın organlarında "Turisti Dolandıran Taksici" başlığıyla yer alan haberler üzerine "34 TEH 13" plakalı araç sürücüsü B.T. (33) İstanbul'da sivil trafik ekiplerince gözaltına alındı.

Yapılan kontrollerde, B.T'nin "çalışma ruhsatının bulunmadığı" ve "sürücü belgesi geçici olarak geri alınmışken araç kullandığı" tespit edildi. Bu kusurlarının yanı sıra yolcu taşırken "taksimetre de kullanmaması" nedeniyle B.T'ye toplam 3 bin 508 lira para cezası kesildi.

Aracın trafikten men edildiği, sürücü B.T'nin adli işlemler yapılmak üzere Beşiktaş Polis Merkezine teslim edildiği kaydedildi. / Timetürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.