SP'li Ali Aktaş'tan, Atatürk'ün Odası ve Saray mukayesesi: "Prompter bilgeliği ile buraya kadar beyler"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın,  “Kurtuluş Savaşı başlarken Gazi Mustafa Kemal Atatürk Tekalifi Milliye diye 10 maddelik emir yayınlamıştır” sözlerine ilginç ve farklı bir tepki de Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ali Aktaş'tan geldi.

Aktaş, sosyal medya sayfasından fotoğraflarla yaptığı paylaşımında; Tekalif-i Milliye yayımlandığı tarihte Atatürk'ün kaldığı, Ankara Garı Direksiyon Binası'ndaki odası ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın fotoğraflarını kullanarak, "Tekalif-i Milliye yayımlandığı tarihte Atatürk'ün kaldığı, Ankara Garı Direksiyon Binası'ndaki odası. Millete Teklif-i Milliye teklif eden Erdoğan'ın günlük 4,5 milyon TL gideri olan itibardan tasarruf etmediği sarayı. Prompter bilgeliği ile buraya kadar beyler. Buraya kadar." diye seslendi.

SAADET PARTİLİ ALİ AKTAŞ'TAN SKANDAL FETÖ AÇIKLAMASI

Ali Aktaş daha önce de "Faizci Kapitalizm abdestli olarak yola devam ediyor" şeklindeki sıradışı paylaşımıyla hatırlanmakta.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.