Siyasi parti liderlerinden bayram mesajları

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Siyasi parti liderleri Kurban bayramı için mesaj yayımladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yazılı mesaj yayımladı. 
"Ancak artan işsizliğe, hukuk, eğitim, şeffaflık, medya özgürlüğü endekslerindeki gerilemeye, hızla yükselen yolsuzluk verilerine, gelir dağılımındaki adaletsizliğe, milli çıkarlarımızı göz ardı eden dış politika uygulamalarına karşın, her şeyin çok daha güzel olacağı yakın bir geleceğe olan inancımızı kaybetmiyoruz."

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise bayram mesajında,

"Aziz milletimin ve İslam aleminin içinde bulunduğu zor şartların hepimizi kaygılandırdığı bugünlerde yüce Rabbimden huzur ve sıhhat niyaz ediyor, mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de sosyal medya hesabından yayımladı mesajını.

Bahçeli, "Kurbanlarımızı keseceğiz, ama geleceğimizi kurban etmeyeceğiz. Milli beka ve huzurumuzu asla kurban vermeyeceğiz. Bağımsızlığımıza leke sürdürmeyeceğiz, Türk milletinin hak ve çıkarlarını cesaret ve inanmışlıkla savunacağız." ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek mesajında, 
"Üreticilerin umutlarını, işçimizin ve kamu emekçimizin alın teri verimini, çiftçimizin harman sevincini, komşularımızın kardeşliğini, Asya’nın uygarlık atağını, bütün milletimizin başı dik yaşama kararını nnurla, gururla, şenlikle paylaşacağımız nice bayramlar dileğiyle" şeklinde seslendi. (Ulusal)  





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.