Şehit Üsteğmen Çelebi Bozbıyık, memleketi Kırıkkale'de tekbirler ve gözyaşlarıyla uğurlandı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Terörist grupların havan ve topçu ateşi saldırısında şehit düşen Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık'ın cenazesi, Gaziantep'te düzenlenen törenin ardından memleketi olan Kırıkkale'ye nakledildi.

Ailesinin evi önünde helallik töreninden sonra Nur Camii'e getirilen Şehidin cenazesi çok yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı ve cami avlusunda da bir tören düzenlendi.  

Bu törenlere başta annesi Azime Bozbıyık, babası Hamza Bozbıyık, kardeşi Furkan Bozbıyık, akrabaları, arkadaşları ve Kırıkkale halkı ile Milli Savunma Bakanı Yardımcısı Muhsin Dere, Vali Yunus Sezer, Kırıkkale AKP Millitvekili Ramazan Can, CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, MKEK Genel Müdürü Yasin Akdere ve Kırıkkalesporlu futbolcular da toplu halde katıldılar.

Şehit Üsteğmen Çelebi Bozbıyık, kılınan cenaze namazını müteakiben tekbirlerle Kırıkkale Şehitliği'nde toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.