Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Bayat, "Herkes hukuk çerçevesinde herkesle ittifak yapabilir"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Bayat, seçim ittifakı tartışmalarına ilişkin, "Herkes hukuk çerçevesinde herkesle ittifak yapabilir. Biz bu konuda kimseyle herhangi bir pazarlığa girmedik." değerlendirmesi yaptı.

Saadet Partisi Edirne İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Genel Başkan Yardımcısı Bayat, partisince Edirne'de düzenlenen programla çarşı ve pazar esnafını ziyaret ederek, Edirnelilerle sohbet etti.

Bayat, Edirne'deki ziyaretlerine dair yaptığı değerlendirmede, Saadet Partisi'nin, ortaya koyduğu dik duruş, düşünce, fikir ve beyanatların halk tarafından kabul gördüğünü ifade ederek, milletin yeniden "milli görüş" iktidarını beklediğini savundu.

Seçim ittifakı tartışmaları hakkında da açıklamalarda bulunan Bayat, şunları kaydetti:

"Herkes hukuk çerçevesinde herkesle ittifak yapabilir. Biz bu konuda kimseyle herhangi bir pazarlığa girmedik. Ancak bir ittifak, karşı tarafı gayrı milli olarak tanımlıyorsa bu kabul edilemez. Bu, ülkede artan kutuplaşmayı önlemez, daha da keskinleştirir. Şu anda memlekette öyle bir hava doğdu ki adeta Saadet Partisi rehber oldu, pusula oldu ve bizi dinleyen, bizi anlayan milyonlarca insan var. Özellikle de gençler arasında."

Bayat, Edirne programı kapsamında Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret etti ve partisinin il başkanlığında gençlerle bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.