Rejim güçlerine bombardıman! İdlib son durum...

BURSA ARENA / Haber Merkezi

 Valisi Doğan'ın 33 askerimizin şehit olduğunu açıklamasından sonra 'ten son dakika haberleri geliyor! Gelişmelerin ardından 'da devletin zirvesi toplandı. Başkan  liderliğinde, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanan güvenlik toplantısının ardından partiler de kendi genel merkezlerinde olağanüstü toplandı. Başkan Erdoğan liderliğinde toplanan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve üst düzey yetkililerin katıldığı güvenlik zirvesi tam 6 saat sürdü. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Suriye rejimi ve destekçisi Rusya'nın İdlib'deki saldırılarını kınadı ve saldırılara son vermeleri çağrısında bulundu. İşte, tüm dünyanın dikkatle takip ettiği Ankara'dan son dakika İdlib gelişmeleri...

Dün gece saatlerinde rejim güçleri tarafından askerlerimize yapılan saldırı sonucunda 33 kahraman vatan evladı şehit oldu! Bu acı haberin ardından rejim güçlerine karşı operasyonlar daha da arttı. İdlib son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde güvenlik toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı tam 6 saat sürdü. Toplantının ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve kuvvet komutanları sınır bölgesine gitti.

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER'DEN SON DAKİKA İDLİB AÇIKLAMASI
Saat 06.02: Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Suriye'nin kuzeybatısında artan gerginliği ve ''düzinelerce'' Türk askerlerinin hava saldırılarında hayatını kaybetmesini endişeyle takip ettiğini bildirdi.

FUAT OKTAY'DAN İDLİB'DEKİ SALDIRIYA TEPKİ
Saat 05.41: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, tarihe savaş suçlusu olarak geçecek Esad ve rejim unsurlarının, İdlib'deki alçakça saldırının bedelini ağır ödeyeceklerini belirtti.

BAKAN AKAR HATAY'DA
Saat 04.37: Milli Savunma Bakanı Akar, Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanları ile İdlib'deki faaliyetlerin sevk idare edildiği Hatay'daki Taktik Komuta Yeri'ne gitti.

BAHÇELİ'DEN AÇIKLAMA: DÜŞMAN GÖRÜLDÜĞÜ YERDE EZİLMELİDİR
Saat 04.15: MHP Lideri Devlet Bahçeli kurmaylarıyla beraber MHP Genel Merkezi'nde İdlib'de yaşanan kalleş saldırının gelişmelerini takip ediyordu. MHP Genel Merkezi'ndeki toplantının ardından Bahçeli bir açıklama yayınladı ve şu ifadeleri kullandı: İdlib saldırısının ardından açıklama: Bombaladığı topraklar Esad ve çetesine mezar olacak. İdlib'de rejimin düzenlediği alçak saldırıyla ilgili, "Düşman görüldüğü yerde ezilmelidir" dedi. (sabah)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.