Nagehan Alçı için "Fetö Artığı" dedi ve Habertürk Proğramlarını bıraktı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bir süredir Habertürk TV’de programlara yorumcu olarak katkı veren Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz’dan dikkat çeken bir çıkış geldi.

Yavuz, Twitter’dan yaptığı paylaşımda Nagehan Alçı’ya “FETÖ artığı” diyerek, “HaberTürk’ün, izleyicileri nezdinde kendilerine de zarar veren FETÖ artığı Nagehan Alçı’yı el üstünde tutan yaklaşımları devam ettiği sürece yayın davetlerine katılmayacağım” ifadelerini kullandı.

Nagehan Alçı, Habertürk TV'deki son programında canlı yayında Türkiye Cumhuriyeti’ne “katil devlet” demesi büyük tepki çekmişti.

Yavuz bir sonraki paylaşımında ise Alçı’nın sadece “katil devlet” sözüne tepki göstermediğini belirterek, “Kırdığı koz kırkı geçen birinin bu denli himaye görmesine kızdım. FETÖ artığı birini 15 Temmuz programına bile çağırdılar. Yok artık!” dedi.

İşte o paylaşım:

(Odatv)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.