Milli Savunma Bakanlığı:" İnsansız hava araçları göreve başladı"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'de "güvenli bölge" oluşturulmasına yönelik olarak Şanlıurfa'da kurulacak Müşterek Harekât Merkezi'nin faaliyete geçirilmesine yönelik çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Bölgede İnsansız Hava Araçlarımız görev icra etmeye başlamıştır" denildi.

@tcsavunma tarafından yapılan Twitter paylaşımı: 1. ABD ile koordineli bir şekilde Suriye kuzeyinde tesis edilmesi planlanan Güvenli Bölge kapsamında; Şanlıurfa'da kurulacak Müşterek Harekat Merkezinin faaliyete geçirilmesine yönelik çalışmalara devam edilmektedir.#MSB #TSK

Fotoğraf  : tcsavunma@TCSAVUNMA

@tcsavunma tarafından yapılan Twitter paylaşımı: 2. Bölgede insansız Hava Araçlarımız görev icra etmeye başlamıştır.#MSB #TSK

Fotoğraf tcsavunma@TCSAVUNMA

Milli Savunma Bakanlığı dün de, Müşterek Harekât Merkezi'nin kurulması çalışmaları kapsamında Şanlıurfa'ya giden ABD heyetiyle ile altyapı kurulum çalışmalarına başlandığını, "kritik fonksiyonların tesisinin sağlandığını" açıklamıştı.

6 kişiden oluşan ABD heyeti ise Şanlıurfa'ya Pazartesi günü varmıştı.

Müşterek Harekât Merkezi'nin kısa sürede faaliyete geçirilmesi planlanıyor. (BBC)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.