Milli Savunma Bakanı Akar, Genelkurmay Başkanı ve K.K. Komutanı Hakkari'ye intikal ettiler

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile Süngü Tepe Üs Bölgesi'ndeki patlamanın ardından incelemelerde bulunmak üzere Hakkari'ye intikal ettiler. Oradan da Şemdinli Ortaklar Hudut Birliğine geçecekleri öğrenildi.  

Ortaklar Süngü Tepe Üs Bölgesindeki patlamaya ilişkin bilgi alan Bakan Akar, talimatlarını ilgililere gerekli talimatları vererek olayla ilgili raporlama istedi.

Haricen edindiğimiz bilgilere göre Şemdinli Ortaklar Hudut Birliği'nde namluda kalan bir top mermisinin çıkartılması esnasında kazaen patladığı söylenmektedir. Son bilgilere göre de 8 Mehmetçiğin şehit olduğu ve 25'inin de yaralanmış, ancak bu son durumunda resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları beklenilmektedir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.