MHP Etkinliklerinde Cumhurbaşkanı Erdoğa'ın posterleri de yer almaya başladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

MHP'nin program ve toplantılarında Atatürk ve Devlet Bahçeli posterleri ile birlikte yer alan Alparslan Türkeş posterinin yanısıra Erdoğan'ın posteri de yer almaya başladı.  

MHP Antalya İl Başkanlığı'nın Korkuteli'nde düzenlediği bayramlaşma şenliğinde Atatürk, Erdoğan ve Bahçeli'nin foroğrafları sırasıyla yanyana yer alırken, MHP'nin efsane lideri ve Ülkücü Hareket'in Başbuğ'u Alparslan Türkeş'in posterine, kenarda ayrı bir yer verildiği görüldü.  

MHP Antalya İl Başkanlığının Korkuteli Taşkesiği Mahallesi'nde dün düzenlediği ve milletvekillerinin de katıldığı bayramlaşma şenliğinde Atatürk, Erdoğan ve Bahçeli posterleri yan yana yer alırken, Alparslan Türkeş'in posterinin kenarda tek asıldığı dikkat çekti. Böylece MHP etkinliklerinde 1. sıradaki Atatürk'ten sonra 2. sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan ve  3. sırada da Devlet Bahçeli'nin posterleri yer alarak, yeni bir teamül başlatılmış oldu.

Bazı gazetelerde bu fotoğrafın eksik yayınlandığı ve yanlış anlaşılmalara sebebiyet verildiği de izlenmektedir.

İşte o eksik yayınlanan fotoğraf ve orjinal fotoğraf yan yana görülmektedir; 

 
 1- Bazı gazetelerdeki Fotoğraf                                                                       2- Fotoğrafın aslı..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.