MHP Eski Bursa İl Başkanlarına ahlaksız saldırı !..

BURSA ARENA / Haber Merkezi

06 Ağustos 2017 Pazar günü Bursa Türk Ocağı tarafından düzenlenen Bilimadamı Servet Somuncuoğlu'nun 4. ölüm yıldönümü nedeniyle yapılan anma proğramının son dakikaları esnasında, salon dışına hava almaya çıkan MHP Eski İl Başkanları Yüksel Yılmaz ve Hasan Toktaş ile arkadaşlarına yaklaşık 25 - 30 kişilik bir grup saldırıda bulundular. Olaya müdahale eden ve adı geçen Başkanları korumaya çalışan 2 genç bu toplu saldırıda hafif yaralanırken; toplantıya gelen diğer iştirakçiler tarafından giriş kapısı kapatılarak olayın salona taşınması ve büyümesi engellenmiştir.
Bu menfur saldırı; gören ve duyan tüm Bursalılar tarafından kınanmıştır.

Değerli bir gönüldaşlarının anma töreninde yapılan bu yüz kızartıcı saldırıdaki faillerin, olay yerine gelen emniyet mensupları tarafından soruşturulduğu da gözlemlenmiştir.

Olay esnasında vakur ve sükunetli duruşlarını bozmayan Yüksel Yılmaz ve Hasan Toktaş, çevrelerinde toplanan insanları sakinleştirerek;  "bunlar ülkücü olamazlar, bunlar cahil çocuklar, esas olan onları bu çirkin eylem için buraya gönderenlerdir. Ülkücüler böyle bırakın 20 - 30 kişiyle 1 - 2 kişiye saldırmayı, her zaman şiddet ve saldırgan hareketlerden uzak durmayı bilen, şuurlu ve efendi bir camiadır. Bu çirkin hareketler, faillerinin son çırpınışlarıdır. Yapanları ve azmettirenleri kınıyoruz.." dediler.  

Bursa'nın siyasi çevrelerinde öncelikle ahlak ve dürüstlük yönleriyle; keza partilerindeki haksız gördükleri yönetime karşı cesaretle ayağa kalkışlarıyla her zaman takdir gören Yüksel Yılmaz ve Hasan Toktaş'a geçmiş olsun diyor, anılan menfur olayı yapan ve azmettirenleri de ayıplıyor ve kınıyoruz.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.