KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır: "Babacan'ın fırsat alanı daha geniş"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır, DEVA ve Gelecek partisinin stratejik olarak 'sadece AKP'den ayrılan bir parti' demekten çok  'AKP ile gerçekten ciddi farklılıklarımız var' demeye çalıştığını söyledi. Bu stratejinin halkta bir karşılık bulacağını ancak puan tahminleri için henüz erken olduğunu ifade eden Ağırdır, "Babacan'ın dili sadece muhafazakar dünyaya yaslanan değil, siyasal islam hareketinden gelmiş bir iktidarın döneminde oluşmuş orta sınıfları ve genç kuşakları hedefleyen bir dili var. Halbuki Davutoğlu biraz daha örgütsel anlamda AK Parti tabanı ile meşgul gibi görünüyor. Dolayısıyla Babacan'ın bu stratejisi daha geniş bir fırsat alanı açıyor önünde" dedi. 

Yeni partilerin iktidara karşı 'el yükseltmesi' ne ifade ediyor? Siyasette tablo değişiyor mu?

T24 yazarı Murat Sabuncu ve KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır, Sayıların Dili'nde yorumladı ve bu yorumları önemli görerek okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.