Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın 100 Günlük icraat proğramını eleştirdi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı 100 günlük icraat programını sosyal medyadan eleştirdiler.

Kılıçdaroğlu Twitter'da yayınladığı mesajında,

“Dedik ki; Türkiye’nin beş temel sorunu var. Eğitim, ekonomi, demokrasi, dış politika, toplumsal barış. Türkiye’yi yöneteceklerin önce bu beş temel soruna odaklanması gerekir. Alay-ı vala ile 100 günlük eylem planı açıklandı. Beş temel sorunun hangisine çözüm üretiliyor? Gerçek şu ki; sorunlar çözülmüyor, sorunlar derinleşerek varlığını sürdürüyor. Türkiye yönetilmiyor, Türkiye savruluyor” dedi. 

Muharrem İnce de yine sosyal medya sayfasından eleştirilerini sıraladı:

“Türkiye büyük bir ekonomik krizle karşı karşıyadır. Çözüm, gerçek nedenlerin ortadan kaldırılmasıdır. Oysa bize çözüm olarak yastık altında saklandığı düşünülen dolarların bozulması önerilmektedir. Bu ülkenin büyük çoğunluğu dar gelirli ya da sabit ücretlidir. Sayın Erdoğan, seslenmen gereken insanlar 16 yıldır besleyip büyüttüğün insanlardır. Ne yazık ki onlar da bu ülkeyi çoktan terk ettiler. ‘Milyoner Göçü 2018’ raporunu danışmanlarından istersen, bunlar hakkında her türlü bilgiye ulaşırsın ve aralarında epeyce dostun ve arkadaşın olduğunu görürsün.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.