Kartal'da tepki çeken asfalt çalışması sosyal medyayı salladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Kartal Belediyesi'nce yapılan asfal çalışmasının bu fotoğrafı sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Belediye ekiplerince parke taşlarının üstleri'nin asfaltlanması toplumu kızdırdı. Çalışmanın tamamlanmasının ardından ise ortaya simsiyah bir zift yığını çıktı.

Kartal'da hiçbir sorunu olmayan parke döşeli sokak, Kartal Belediye ekiplerince asfaltlanarak zifte boğuldu. Toplumdaki bu tepkiler üzerine CHP'li Kartal Belediyesi, bölgede bir kamuoyu yoklaması yapıldığını ve yüzde 81 çoğunluğun bölgenin asfaltlanmasını istediğini aktardı.

Kartal belediye Başkanlığınca yapılan basın açıklamasında, "mesnetsiz iddia ve yorumların" gerçeği yansıtmadığı vurgulandı ve "Zamanla yıpranmış, tamiri mümkün olmayan zaman zaman sağlık açısından yaralanmalara, hendek ve çukurların oluşmasına ve kazalara sebep olan Atalar Caddesi, vatandaşların ve esnafın daha fazla mağduriyet yaşamaması adına, kış şartları ağırlaşmadan talebe çok hızlı bir şekilde cevap vermek için asfaltlanması gerçekleştirilmiştir" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.