Jandarma, Teröristlerin yanı sıra Virüs Salgını fırsatçılarına da göz açtırmıyor!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Jandarma Ekipleri, terörle mücadelenin yanısıra, virüs salgını mücadelesinde de oldukça aktif çalışıyor. 

Bitlis'in Hizan ilçesinde, Bitlis İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan ve 'Şehit J.Asb.Üçvş. Recep İnce 2020-13' adı verilen operasyonla, PKK'lıların kullandıkları 2 adet sığınağa baskın düzenlendi.  Baskın sonucunda; toprağa gömülerek kamufle edilmiş 4 bidonda 8 dörtlü pil bloğu, 100 kilo bulgur, 100 kilogram un, 50 kilo şeker, 25 kilo makarna, 15 kilo salça, 10 kilo mercimek, 10 kilo çay, 12 kilo tuz gibi teröristlerin kullandıkları stok mallara ek konuldu.

Yine Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince yapılan yapılan operasyonda, 8.600 adet sahte maskeye el konuldu. Olay yerinde bulunan R.Ç. adlı  bir kişi de tutuklanarak gözaltına alındı. El konulan maskeler incelendiğinde bunların izinsiz ve steril şartlara aykırı şekilde üretilmiş oldukları anlaşıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.