İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray; "Millet İttifakı sona ermiştir"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray bugün İYİ Parti Başkanlık Divanı Toplantısı sonrasında basına yaptığı açıklamada Millet İttifakının sona erdiğini açıkladı. Çıray "Bizim yaptığımız iş birliği bir koalisyon değildi, bir seçim iş birliğiydi. Seçimlerin sona ermesiyle birlikte bu seçim iş birliğine, ittifakına şu anda bir ihtiyaç kalmamıştır." dedi.

Aytun Çıray, genel idare kurulu üyeleri ve milletvekillerinin katılımıyla yapılacak iki günlük istişare toplantısında partinin bundan sonra izleyeceği yol haritasının şekilleneceğini söyledi.

Çıray, günlerdir çocukların güvenliğine ilişkin tartışmaların gündemde olduğuna işaret ederek, "Bu hükümet çocuklarımızı koruyamamaktadır. Geleceğini koruyamayan bir devlet kendini güven içinde hissedemez." diye konuştu.

Çıray, konuşmasının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, "Olası bir erken yerel seçimde ittifak tavrınız ne olacak, devam edecek mi? Parti olarak erken seçime hazır mısınız?" sorusuna Çıray, "Biz her seçime hazırız." karşılığını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.