İYİ Parti Balıkesir Başkan Adayı İsmail Ok: "Kimse benden betona yatırım beklemesin"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden İYİ Parti CHP'nin ortak Balıkesir adayı İsmail Ok, "Balıkesir' de beton üzerine yatırım yapmamı kimse beklemesin benden" ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlerde İYİ Parti ve CHP'nin ortak Balıkesir adayı İsmail Ok dün akşam partilileriyle birlikte Kocaavşar ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretler esnasında vatandaşların sorunlarını dinleyen Ok yapacağı projelerden bahsetti.

whatsapp-image-2019-02-11-at-11.20.03.jpeg

Ziyaretlerinde büyük bir kalabalık ile karşılanan Ok ilk evel kahvehaneleri ve esnafı ziyaret etti. Daha sonra köy meydanında kalabalık bir guruba hitaben konuşan Ok "İyi geceler değerli hemşehrilerim, bu akşam Kocaavşar'la kucaklaştık. Ekmeğini taştan çıkaran çiftçimiz, ayakta durmaya çalışan köylümüz, geçim sıkıntısı çeken ama gülümsemeyi ihmal etmeyen hemşehrilerimiz ile bizleri bağrına bastı Kocaavşar.
Hoş karşılandık, bu coşku için teşekkür ederim" dedi.

whatsapp-image-2019-02-11-at-11.20.02.jpeg

KOCAAVŞAR'IN YOLLARI BİZİM ESERİMİZ

Konuşmalarına yapmış olduğu hizmetlere değinerek devam eden Ok "İktidar partisinin seçilmemesi halinde hizmet adına genel bütçeden yardim yapılmayacağı yönünde asılsız dedikodular var. Bizler 2009/2014 yılları arasında muhalefet belediye başkanı olmamıza rağmen Kocaavşar beldemize hizmette hiç geri kalmadık. Kocaavşar yollarında bizlerin alın teri var. O zamanlar büyükşehir belediyesi olmamanıza rağmen görülmemiş hizmetler getirdik. Şuan büyükşehir belediyesiyiz ve yapacağımız hizmetler geçmişteki hizmetlerimizden emin olun ki çok daha fazla olacak" dedi.

whatsapp-image-2019-02-11-at-11.20.01.jpeg

"KİMSEN BENDEN BETONA YATIRIM BEKLEMESİN"

Türkiye'yi doyuran şehrin Balıkesir olduğunu ifade eden İsmail Ok, tarımsal kalkınma adına projelerinden bahsetti. Kuracağı entegre tesislerden bahseden Ok "Balıkesir'de beton üzerine yatırım yapmamı kimse beklemesin benden. Görev başına geldiğimizde şehrimiz tamamen üretim şehri olacak. Mega proje adı altında milletin parasını betona görmeyeceğiz. İlk işimiz Süt,et,bakliyat,kurutulmuş yaş sebze ve meyve, zeytin ürünleri üzerine büyük bir entegre tesis kuracağız. Çiftçimizi zalim tüccarların eline teslim etmeyeceğiz. Sütü olan çiftçinin garantisi İsmail Ok olacak, et i olan çiftçinin garantisi İsmail Ok olacak, zeytincimizin garantisi İsmail Ok olacak. Kuracağımız entegre tesisler ile markalaşarak iyi bir pazarlama tekniği ile önce Türkiye'ye daha sonra tüm dünyaya Balıkesir'in sağlıklı ürünlerini sunacağız. Bu vesileyle çiftçimizin malı iyi paralara değerlenecek, vatandaşlarımızda sağlıklı ve ekonomik ürünlerini evlerine götürecek. Aynı zamanda bu tesisler ile istihdam alanına büyük katkılar sunacağız. Sözlerime son verirken tekrar dile getirmek istiyorum, bu dönemde çiftçimizin arkasında ki en büyük güç Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olacak" dedi. Kaynak : Yeniçağ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.