"HOCALI ŞEHİTLERİMİZİ 28. Yılında Rahmetle Anıyoruz!.."

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Milli Savunma Bakanlığı yayınladığı bir mesajda Ermenilerin "HOCALI KATLİAMI" nı konu yaptı ve Hocalı Şehitleri rahmetle anıldı. Bakanlığın bu paylaşımında, "28 yıl önce Dağlık Karabağ'ın Hocalı Kasabası'nda Ermeniler tarafından acımasızca katledilen soydaşlarımızı rahmetle anıyoruz. 'Tek millet, iki devlet' diyerek Azerbaycanlı kardeşlerimizle omuz omuza olmaya devam edeceğiz ve bu katliamı yapanları unutmayacağız." şeklinde açıklamada bulunuldu.

İşte Bakanlığın paylaşımı;

T.C. Millî Savunma Bakanlığı✔@tcsavunma

28 yıl önce Dağlık Karabağ’ın Hocalı Kasabası’nda Ermeniler tarafından acımasızca katledilen soydaşlarımızı rahmetle anıyoruz. “Tek Millet, İki Devlet” diyerek Azerbaycanlı kardeşlerimizle omuz omuza olmaya devam edeceğiz ve bu katliamı yapanları unutmayacağız!
????????????????

View image on Twitter

1,667

12:30 PM - Feb 26, 2020

Twitter Ads info and privacy

Anahtar Kelimeler:
MSBHocalı Katliamı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.