HDP'li Selahattin Demirtaş partisine CHP'nin kurultayına katılın talimatı verdi

Terör örgütü PKK'nın siyasi figürü Selahattin Demirtaş, cezaevinden partisinin tabanına CHP’nin düzenleyeceği adalet kurultayına katılma talimatı verdi. Halktan destek bulamayan HDP, ihanet girişimlerini Kılıçdaroğlu üzerinden sürdürmek istiyor. FETÖ ve PKK'ya ağır darbe vurulması ve olası bir sınırötesi operasyon öncesi HDP,  CHP üzerinden bir kaos ittifakı oluşturmayı amaçlıyor.

Selahattin Demirtaş, tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi'nde Evrensel gazetesi'ne konuştu.

Demirtaş, CHP'nin Çanakkale'de düzenleyeceği adalet kurultayına tüm demokrasi güçlerinin katılması gerektiğini, AK Parti'nin demokrasi güçlerini bölme çabasının boşa çıkarılması gerektiğini söyledi.

TERÖRİST SELO YÜZÜNDEN 50 MASUM SİVİL ŞEHİT OLMUŞTU

HDP Merkez Yürütme Kurulu ve HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "sokağa çıkın" çağrısı üzerine, terör örgütü PKK/PYD yandaşlarının Ayn el Arap (Kobani) bahanesiyle 35 ilde gerçekleştirdiği şiddet olaylarında 2 polis şehit oldu, Diyarbakır'da yoksullara kurban eti dağıtan Yasin Börü ve üç arkadaşının da aralarında bulunduğu 31 kişi hayatını kaybetti, 221 vatandaş ile 139 polis yaralandı.

KILIÇDAROĞLU'nun ADALET YÜRÜYÜŞÜNE DE DESTEK VERMİŞLERDİ

Ankara'dan FETÖ ve PKK'lı teröristleri koluna takarak İstanbul'a kadar adalet süslemesiyle yürümüşlerdi. Kandil'deki teröristbaşlarından Mustara Karasu da CHP'ye destek verilmesi gerektiğini açıklamıştı.

Bu yaklaşıma bakalım CHP'nin tecrübeli siyasetçileri nasıl bakacaklar.
Bu tezgahı kabul edecekler mi ?
Bunlar da merakla beklenilmektedir.
(kaynak:Güneş)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.