Gebiz'de yaşayan Hollandalı Emma: "Seçmen olsam oyumu size veririm"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Serik Belediye Başkanı Adayı Enver Aputkan'la karşılaşan ve beş yıldır Gebiz'de yaşayan Emma, "Serik halkı sizi çok seviyor; kazanacaksınız"

Serik Gebiz Mahallesi'nde yaşayan Emma Türkiye hayranı olduğunu söyledi.

Ak Parti'nin Serik Belediye Başkanı Adayı olan Enver Aputkan'la karşılaşan Hollandalı Emma, "Türkiye'yi ve insanlarını çok seviyorum" dedi.

5 yıldır Serik İlçesi mahallesi Gebiz'de yaşayan Emma, Belediye Başkanı Adayı Enver Aputkan'la karşılaşınca şaşkınlığını gizleyemedi. Hemen oturduğu banktan kalkarak Aputkan'la tokalaşan Emma şunları söyledi:

"Serik halkı sizi çok seviyor. Kazanacağınızdan eminim. Çünkü daha önce yaptığınız görevlerle halka çok destek olmuş ve bir çok projeye imza atmışsınız. Ben beş yıldır burada yaşıyorum ve çok Türk dostlarım var. Serik'te olsun, Gebiz'de olsun hep sizin iyiliğinizden bahsediliyor. Keşke bende oy kullanabilseydim; hemen sizin adınızın altına 'evet' kaşesini basardım."

Serik Belediyesi Başkanı Adayı Aputkan ise şu cevabı verdi:

"Çok çok teşekkür ederim. Ben turizme çok önem veriyorum. Bu nedenle Serik İlçemize turizmi taşıyacağım. Bakın siz Türkiye'yi çok sevdiğiniz için gelip Serik'e yerleşmişsiniz. Sizlere her zaman kapımız açıktır. İnşallah kazanırsam sizin gibi Türkiye hayranlarıyla da bir araya gelerek Serik için neler yapabiliriz onları konuşacağız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.