Gazeteci yazar Mehmet Şevket Eygi vefat etti

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın'ın twitter'dan yayınladığı mesajından öğrenildiğine göre, gazeteci yazar Mehmet Şevki Eygi vefat etti.

Kalın, yaptığı paylaşımda, “Muhterem #mehmetsevketeygi beyi kaybettik. Başımız sağolsun. Mevla gani gani rahmet eylesin. Cenazesi (13 Temmuz Cumartesi) ikindi namazını müteakiben Fatih Camii’nden kaldırılacaktır.” şeklinde açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da yine twitter'dan yaptığı açıklamada, "Ülkemizin yetiştirdiği en önemli mütefekkir ve münevverlerden biri olan Muhterem Mehmed Şevket Eygi Beyefendi'nin vefatını derin bir teessürle öğrendim. Mehmed Şevket Eygi'ye Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.  

Eygi, en son Milli Gazete'de köşe yazarlığı yapıyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.