Fatih Erbakan; “Merhum Erbakan 15 Temmuz’da kalkışmaya yeltenen grubu 20-30 yıl önceden deşifre etti”

Merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan için Abdi İpkeçi Spor Salonunda anma etkinliği düzenlendi.

Merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan için vefatının 6’ıncı yıl dönümü nedeniyle Abdi İpekçi Spor Salonunda görkemli bir anma etkinliği düzenlendi.

Erbakan Vakfı tarafından “Aldanmayan, aldatmayan merhum Erbakan Hocamızı Anma ve Anlama” adıyla düzenlenen programda yüzlerce kişi bir araya geldi. Gecede bir konuşma yapan Erbakan Vakfı Kurucusu ve Mütevelli Heyeti Başkanı Fatih Erbakan, “Erbakan’ı anlamak kurtuluşun batıya yönelmekte değil kurtuluşun Türkiye’nin öncülüğünde İslam Birliğinin kurulmasında olmasını bilmektir” dedi.

Merhum Erbakan’ın dünden bugüne, bugünden yarını kestirecek ferasete sahip olduğunu aktaran Fatih Erbakan, “Bu feraseti sayesinde dış güçlerin ve dünya Siyonizm’inin planlarını çok önceden kestiren ve buna göre hamle yapabilen bir liderdi. Daha 1990’larda bugün uygulanan Büyük Ortadoğu projesini bizlere anlattı. Aradan 10-15 sene geçtikten sonra dedikleri hepsi birer bire gerçek oldu. Yıllar önce terör örgütlerine asıl desteği Amerikan yönetimi ve İsrail vermektedir dedi, yerden göğe kadar haklı çıktı. 15 Temmuz gecesi bu ülkede kalkışmaya yeltenen grubu daha 20-30 yıl önceden deşifre etti. Bunlar Siyonizm’e asker yetiştiriyorlar dedi. Hepsi çıktı” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.