Cumhurbaşkanı’nın eski Başyaveri Ali Yazıcı’nın ifadesi alınacak

15 Temmuz darbe girişiminde Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişiminde bulunan 44’ü tutuklu, 3’ü firar 47 sanıklı dava, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası salonunda 20 Şubat’ta Muğla 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülmeye başlanmıştı.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in bir numaralı sanık olduğu davanın bir numaralı müştekisi ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. 44 tutuklu sanıktan 31 sanığın ifadesi alınırken, 12 sanığın ifadesi de önümüzdeki hafta içinde tamamlanması bekleniyor. Sanık ifadelerinin alınmasının ardından tanıkların ifadelerine yer verilmesi beklenirken, duruşmalara 7 Mart Salı gününe kadar ara verildi. 7 Mart Salı günü ilk ifadesi alınacak ismin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski Başyaveri darbeci Ali Yazıcı olması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.