Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Savunma sanayimizi çok daha güçlü kılacağız”

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Sakarya Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Savunma sanayimizin dışa bağımlılığını yüzde 80’den yüzde 35’lere kadar düşürdük. Savunma sanayi içinde yer alan bütün girişimcilerimizin yanındayız, arkasındayız ve onlarla beraber savunma sanayimizi çok daha güçlü kılacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında AK Parti olarak tek amaçlarının Sakarya’yı, Sakarya halkını hak ettiği hizmetlere kavuşturmak olduğuna vurgu yaparak, AK Parti üyelerinden 504 bininin seçmen kütüklerinde kaydının bulunmadığının tespit edildiğine, önceki seçime göre ilçe değiştiren 1,5 milyon kişi içinde 222 bin AK Parti üyesi bulunduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk defa bir milyon gencin oy kullanacağına dikkati çekerek, AK Parti teşkilatlarının bu konularda yoğun şekilde çalışması gerektiğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tüm il ve ilçe başkanlarımıza buradan bir kez daha talimat veriyorum; seçmen kütüklerinde isimleri yer almayan üyelerimizin adreslerini bulup kayıtlarını yaptıracaksınız. Üyemiz olmayan vatandaşlarımıza da hoş geldiniz ziyaretine gideceksiniz. Oy verme hakkı kazanan her gencimize ulaşıp onları siyasi, sosyal, ekonomik, kültürel hakları konusunda bilgilendirecek, kendilerini partimize siyaset yapmaya davet edeceksiniz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.