Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Önümüzdeki aylarda 20 Bin Öğretmen ataması daha gerçekleştirilecek"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahallî İdareler Seçimleri kampanyası kapsamında, Etimesgut mitingine katıldı. Etimesgut Belediyesi önünde düzenlenen mitingde, Cumhurbaşkanı Erdoğan bir konuşma yaptı.

Erdoğan konuşmasında, “Bizim rotamız millet, gayemiz hizmet, siyasetimiz de gönülleri kazanma, gönülleri fethetme siyasetidir. Son 16 yılda hamdolsun her alanda ülkemizi rekorlarla, başarılarla tanıştırdık” diyerek ülkenin önemli sorunlarından olan öğretmen atamalarına da değindi.

Milletin karşısına daima yeni proje ve müjdelerle çıktıklarını belirterek, 100 günlük eylem planına aldıkları 20 bin sözleşmeli öğretmenin atamasını 8 Şubat’ta yaptıklarını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmen ataması daha gerçekleştireceklerini açıkladı.

Cumhur İttifakı’nı oluşturan partiler olarak Etimesgut’ta; daha önce belediye başkanlığı seçimlerini 1999, 2009 ve 2014 yıllarında kazanan Enver Demirel’i Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda Mehmet Özhaseki’yi desteklediklerini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan,  ilçe halkından her iki adaya da güçlü bir şekilde destek vermelerini istedi ve konuşmasını: “AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi el ele vermek suretiyle burada bir konsolidasyon, bir birleşme meydana getirmeli ki karşımızdakiler güç bulmasın ve sandıkta da gereken dersi alsınlar” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını “Cumhur İttifakı inşallah pazara kadar değil, mezara kadar olmalı. Rabbim yolumuzu, bahtımızı açık etsin” sözleriyle tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.