Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Atacağımız adımları yarın açıklayacağım"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Beştepe'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib'deki rejim saldırılarına değindi. Gerekli karşılığın en üst düzeyde verildiğini söyleyen Erdoğan, "Devamı gelecek, atacağımız adımları yarın açıklayacağım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye rejimine karşı atılacak adımları yarınki grup toplantısında açıklayacak.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Yaşayan İnsan Hazineleri Ödül Töreni"nde konuşan Erdoğan, İdlib'deki gelişmelere ve rejim saldırılarına değindi.

"Gerekli karşı cevapları en üst düzeyde Suriye tarafına verdik" diyen Erdoğan, "Bunlar, bizim Mehmetlerimize saldırdıkça bedelini çok ama çok ağır ödeyecekler. Özellikle İdlib'de misliyle belalarını buldular. Ama yetmez, daha devam edecek. Atacağımız adımları yarın açıklayacağım" ifadelerini kullandı.

Ntv'nin haberine göre, Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan diğer başlıklar şöyle:

"Bir daha asla milletimizin üstünde vesayet gölgesi düşürmeyecek. Kuşatıcı tavrımızı sürdüreceğiz.

Tek parti yıllarında kültür hayatımızı esir alan anlayış, çağ dışı yaftası vurduğu kadim değerlerimizi bu topraklardan söküp atmak için her yolu denedi. Milletin değerlerini, milletin zevk ve kültürünü gerilik emaresi olarak gören bu kültürel faşizm, en büyük darbeyi Türkiye'nin kültür ve sanat hayatına vurdu."

Anahtar Kelimeler:
SuriyeErdoğanİdlib
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.