BURSA ARENA'ya Ankara "ERTAN GÖSTERİ MERKEZİ"nden 3 ödül birden.

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Gazetemiz BURSA ARENA resmi yayın hayatına geçişinin 4.ncü ayında ilk başarı ödülünü Başkent'in tanınmış sanat ve gösteri merkezlerinden ERTAN GÖSTERİ MERKEZİ (Sahne Sanat Tiyatrosu)'ndan alıyor.

ÜÇ ÖDÜL BİRDEN;

ERTAN GÖSTERİ MERKEZİ (Sahne Sanat Tiyatrosu)  seçici Jürisi;  "gazetemiz adına"  başyazarımız Hüsamettin Taşdemir ve Genel yayın Yönetmenimiz İsmet Yıldırım'a belirlenen "Başarılı Gazetecilik Ödülleri" nin yanısıra, yine gazetemiz sanat yazar ve eleştirmeni Tuğçe Yıldırım'a da "Sanat Eleştirmenliği" ödülünü layık görmüşlerdir.

Bu nedenle 18.02.2017 Cumartesi günü saat: 20'de anılan sanat merkezinin tiyatro salonunda bir tören düzenlenmiştir.

Bu konuda bir açıklama yapan Başyazarımız Hüsamettin Taşdemir;  "Bu kadar kısa zamanda böyle güzel ödüllere ulaşmak bizler için gerçekten sevindirici ve onur vericidir.. Tüm yazar, şair, sanatçı ve diğer ekip arkadaşlarımı kutluyorum. Okuyucularımıza teşekkür ediyorum. Bu ödülün gerçek sahibi gazetemizin yazarları, şairleri, fotoğraf ve resim sanatçıları ve diğer çalışanlarıyla birlikte mutlaka ki tüm okuyucularımızdır. Onur duyduk, mutlu olduk. Ankara ERTAN GÖSTERİ MERKEZİ sahibi SAVAŞ ERTAN Beyefendi ve seçici jürisine müteşekkiriz.. Kısa zamanda 10.000 izleyici sayısını çok aştığını bildiğimiz gazetemiz;  günlük haberler, makaleler, analizler, şiirler, fotoğraf ve resim eserleri, video ve anket çalışmalarıyla bu ülke insanlarının farklı görüşlerden olsalar da elele ve birlikte topluma güzel hizmetler verilebileceğini ortaya koymuştur. "DEMOKRASİNİN FARKLI SESLERİ"  sloganıyla özellikle gençlerimize güzel bir örnek ortaya konulmuştur. Bu hizmetlerimiz bundan sonra da aynı heyecanla ve daha güçlü yeni adımlarla devam edecektir.." dedi.

18.02.2017 Cumartesi günü saat: 20.00'de bu güzide ödül törenine tüm okuyucularımızı davet ediyoruz.


ERTAN SANAT MERKEZİ'ne aşağıdaki link'ten ulaşabilirsiniz;

http://www.sahnesanat.com/?SyfNmb=3&pt=%C4%B0LET%C4%B0%C5%9E%C4%B0M





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rüçhan TURAN 7 yıl önce

Tebrikler, başarılarınız daim olsun inşAllah

Avatar
Murat KAYA (Okuyucu) 7 yıl önce

Gazetenizin başarılı çalışmalarından dolayı sizlere emeği geçen herkese teşekkür ederim.18 Şubat 2016 tarihinde gazetenize verilen "Başarı Ödülü" esnasında Ertan Gösteri Merkezinde bulunuyordum. Gazeteniz adına" başyazarınız Sn.:Hüsamettin Taşdemir'e verilen "Başarı Ödülü" nün yanısıra, yine sanat yazar ve eleştirmeni Sn.:Tuğçe Yıldırım'a da "en iyi sinema ve tiyatro eleştirmeni" ödülü verildi. Sizleri tekrar tebrik eder başarılarınızın daim olmasını dilerim.

Avatar
ali kaybal 7 yıl önce

iki yetmez, 3,5,9,,,,, başarılar daim olsun...