Bilim Kurulu Üyesi Prof Dr Levent Yamanel: "Ücret aklımızın ucundan bile geçmedi, gönüllü çalışıyoruz"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bilim Kurulu üyelerinden Prof. Dr. Levent Yamanel, "Arkadaşlarım ilk günden bu yana canla başla çalışıyor. Hiç birinin bu hizmet karşılığında bir ücret talep etmek aklının ucundan geçmedi. Sosyal medyada dillendirilen bazı iddialar kulağımıza geliyor. Ancak biz hepimiz bu kurul kurulduğu ilk günden beri gönüllük esasına göre görev yapıyoruz" dedi.

 Korona Virüs Bilim Kurulu üyelerinden Prof. Dr. Levent Yamanel, çok merak edilen konulardan biri olan kurul üyelerinin hizmetleri karşılığında ne kadar ücret aldıkları konusunda açıklamalarda bulundu.

Yamanel, "Bizler öncelikle Türkiye için, vatanımız için milletimiz için çalışıyoruz. Arkadaşlarım ilk günden bu yana canla başla çalışıyor. Hiç birinin bu hizmet karşılığında bir ücret talep etmek aklının ucundan geçmedi." dedi.

"Sosyal medyada dillendirilen bazı iddialar kulağımıza geliyor." diyen Yamanel, "Ancak biz hepimiz bu kurul kurulduğu ilk günden beri gönüllülük esasına göre görev yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Sayın Bakanımız önderliğinde kurulan Bilim Kurulumuzun tek isteği bir an önce bu illet virüsün ülkemizde tamamen gitmesi" ifadelerini kullandı. (Yeniçağ)

 

Anahtar Kelimeler:
Bilim KuruluLevent Yamanel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.