Başkentli CHP'lilerin mutlu günü !..


BURSA ARENA / Haber Merkezi

CHP Çankaya İlçe Kadın Kollarının tanınmış siyasetçisi (ve aynı zamanda gazetemizin usta köşe yazarlarından) Sevda Keskin ile yine Başkent'in tanınmış genç siyasetçilerinden CHP Altındağ İlçe Başkanı Servet Akman; geçtiğimiz hafta Nazım Hikmet Kültür Merkezinde yapılan çok renkli bir nikah töreniyle evlendiler.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, TBMM CHP Grup Başkan Vekili Levent Gök, CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, CHP Ankara Milletvekilleri Şenal Sarıhan, Nihat Yeşil ve Murat Emir ve PM Üyesi Hakkı Süha Okay'ın "şahit" oldukları nikah, Yemimahalle Belediye Başkanı Feti Yaşar tarafından kıyıldı.


Oldukça kalabalık bir iştirakçi katılımıyla ve adeta siyasi bir etkinlik görüntüsünde yaşanan bu törende; gelin ve damat ile birlikte tüm davetliler çok mutluydular ve herkesin yüzü gülüyordu.

BURSA ARENA Ailesi olarak, Keskin ve Akman ailelerini candan kutluyor; Sevda ve Servet'e ömür boyu mutluluklar diliyoruz.




 
 




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.