Arınç; "Koltuğundan kalkmakta sıkıntı yaşıyorsa altını kirletmiştir"


BURSA ARENA / Haber Merkezi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i "Ankara'yı parsel parsel satmakla' suçlayan Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç da istifa tartışmalarına katıldı.

Melih Gökçek'in yarım kalacak projeleri

Melih Gökçek'in yarım kalacak projeleri

Melih Gökçek ile bir süre önce tartışma yaşayan ve "Ankara'yı prsel parsel" satmakla suçlayan Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, belediye başkanlarının istifasının istenmesi ile ilgili tartışmaya twitter mesajı ile katıldı.

Arınç, twitter sayfasında sabitlenmiş olarak "‘EĞER BİRİLERİ OTURDUĞU KOLTUKTAN KALKMAKTA SIKINTI YAŞIYORSA KESİNLİKLE ALTINI KİRLETMİŞTİR'" mesajını paylaştı.

Bülent Arınç @bulent_arinc

Bir Hint Atasözünde denir ki:
"EĞER BİRİLERİ OTURDUĞU KOLTUKTAN KALKMAKTA SIKINTI YAŞIYORSA KESİNLİKLE ALTINI KİRLETMİŞTİR."

Arınç'ın mesajına eklenen videosunda ise Melih Gökçek'in geçmişte katıldığı televizyon programlarında "Yeniden aday olacak mısınız?" sorusuna verdiği yanıtlardan hazırlanan bir derleme yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.