Altun'dan DAEŞ'le mücadele mesajı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye'nin terör örgütü DAEŞ'le mücadelesi hakkında açıklamalarda bulundu. Altun, "Mücadeleyi baltaladığımız yönündeki yorumlar kötü niyetli ve asılsızdır" ifadelerini kullandı.

NTV'nin haberine göre İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye'nin terör örgütü DAEŞ'le mücadelesi hakkında açıklamalarda bulundu. Altun, "Mücadeleyi baltaladığımız yönündeki yorumlar kötü niyetli ve asılsızdır" ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Altun, "Bütün dünya Türkiye'nin mücadelesini unutmuş görünüyor" mesajının ardından "Size hatırlatalım" dedi ve bir video paylaştı. Videoda ise, DAEŞ'in Türkiye'de düzenlediği terör saldırılarıyla ilgili bilgiler paylaştı. Ayrıca, Türkiye'nin DAEŞ'le Mücadele Koalisyonu’nun aktif bir üyesi olduğunu, İncirlik Üssü’nün de bu amaçla kullanıldığını hatırlattı.

Altun, Türkiye'nin 2015 yılından 2018 yılına kadar DAEŞ'e karşı yürüttüğü operasyonlarla ilgili sayısal verileri de paylaştı.

Anahtar Kelimeler:
DAEŞYPG
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.