Akşener: "3 milyon AKP’li seçmenin de İmamoğlu’na yönelmesini sağlayacağız"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Karabük Safranbolu’da katıldığı bir iftar programında vatandaşlara hitap etti.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akşener, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun Trabzonlulara ilişkin açıklamasını hatırlatarak, “Umuyorum Sayın Erdoğan gereken dersi verecektir. Yoksa Karadeniz insanı intacıdır 23 Haziran’da gereken dersi verecektir” dedi.

Akşener’in açıklamalarından satır başları şöyle:

“Çok yoruldunuz çok gayret ettiniz. Zor şartlar altında çalıştınız ama en azından Safranbolu Belediyesinin kazandınız sizi tebrik etmek istiyorum.

Herkes İstanbul’u sordu, anlaşılıyor ki artık hepimizin meselesi bu. Ekonomiye odaklanmamız lazımken maalesef süreç bu hale geldi.

Burada yanlış giden bir şey var. İki siyasi alanda ittifaklar yapıldı. Biz ne AKP’li ne CHP’li kardeşlerimizi rencide edici tek bir kelime etmedik. Hep dedim tepedekiler uyup da komşunuzla küs düşmeyin. Aynı camide namaz kıldığınız insanlara sırtınızı dönmeyin. 1 Nisan’da herkes birbirinin yüzüne akacak diyerek gezdik. Ama onlar her birimize iftira ve hakareti aşan çok ağır sözler söyledi.

Ben ayrıca buradaki haziruna çok teşekkür etmek isterim, sakinliğiniz vakurluğunuz ülkedeki krizin derinleşmesine engel oldu.

Daha önce Ekrem Bey’in iradelerine yapılan bu gaspı vicdanında hisseden vatandaş Ekrem Bey’e oy verecek ve göreceksiniz fark artacak. Pazar yanıyor, çiftçi yanıyor. İl Binasına çıkarken iki esnafla konuştum dediler ki “Abla yanıyoruz.”

Bizim İstanbul’u değil, ekonomideki sorunun işsizliğin nasıl çözüleceğine odaklanmamız gerekirdi. Gelen tokat atıyor giden tokat atıyor. S-400 diye bir silah alınacaktı ABD hopladı."

“ERDOĞAN DERSİNİ VERMEZSE…”

“Hem İYİ Parti hem de CHP İl Başkanlarına seslenmek istiyorum, Ekrem İmamoğlu artık 16 milyon İstanbullunun adayıdır. O nedenle burada yaşayıp İstanbul’da eşi dostu olanlar üşenmeden tek tek arayacak ve bu seçimle ilgili bu insanların gönünü edeceksiniz. Size söyleyeyim yaptırdığımız bir çalışmada 2 milyonu aşkın seçmen CHP’li görünüyor ama sandığa gitmemiş. 3 milyona yakın da AKP’den var. CHP’li seçmenin sandığa gitmesini sağlayacağız. 3 milyon AKP’li seçmenin de İmamoğlu’na yönelmesini sağlayacağız.

Yaşanan haksızlığı isyan eden bütün hemşerilerimizin inancı ve duası ile bu işi başaracağız.

İstanbul milletvekilliği yapmış biri olarak biliyorsam İstanbullu hakkının gasp edilmesine izin vermeyecektir.

Dil daha da çirkinleşecek gibi. Esenler Belediye Başkanı çıktı. Ben Rize’den evliyim. Rize Trabzon’un ilçesiydi. Siz Trabzon’a Rum derseniz. Sayın Erdoğan’a da Rum demiş olursunuz. Bu çirkinliğin ardından umuyorum ki Sayın Erdoğan, istifasını isteyerek gerekli dersi verecektir. Vermezse bilirim ki Karadeniz insanı inatçıdır. 23 Haziran’da gereken dersi verecektir.”

Bu kadar ayrıştırmaya, iftiralara devam ettikleri sürece bu milletin irfanı devreye girecek ve yukarıdan aşağı doğru yuvarlanma hızlanacaktır. Siz aldırmayın onlara, komşuluğunuzu, akrabalığınızı bozmayın." (Yeniçağ) 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.