Akdeniz Kültürlerarası Uyum Derneği "AKUD"ta yeni yönetim seçildi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

.

Kültürlerarası tanışma ve kaynaşmayı artırmak, bu yolla da Turizm ve tanıtıma destek olmak amacıyla kurulan Akdeniz Kültürlerarası Uyum Derneği'nin, yeni yönetimi seçildi.

AKUD, Antalya merkezli olarak 2016 yılında, kültürel çeşitlilik ve farklılıklara saygı ilkesinden hareketle, çeşitli ülke vatandaşları arasında kültürel tanışma ve kaynaşmayı artırmak amacıyla kurulmuştu. Bu amaç doğrultusunda bu güne kadar çalışmalarını yürüten AKUD Derneği Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü’nde (ATİK) yapılan 2. Olağan Genel Kurulunda yeni yönetim kurulunu seçti.

.

Olağan Genel kurulda Akdeniz Kültürlerarası Uyum Derneği'nin (AKUD) yeni yönetimin isimleri şöyle:

Yönetim kurulu asil üyeliklerine Ali Fuat Özbakır, Rengin Dağyar, Mustafa Kazım Aydın, Celal Vecel; yönetim kurulu yedek üyeliklere Tuğrul Sarıtaş, Cemal Güneş, Ferah Özbakır, Emre Aydın, Özgür Paşalıoğlu oybirliği ile seçildi. Büyük ölçüde değişen yönetim kurulu, mevcut Başkan Ayşe Çetkin'i oybirliği ile yeniden başkan seçti. Genel kurul, yeni dönem çalışma programı ve hedeflerin görüşülmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.