Ak Parti’li vekilden Mansur Yavaş’a destek

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’a destek verdi.

Ak Parti’li Mustfa Yeneroğlu kişisel Twitter hesabından, Mansur Yavaş’ın Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ndeki bir konuşmasını paylaştı. Yeneroğlu, Mansur Yavaş'ın takdir edilmesini gerektiğini belirtti.

“BU ERDEMLİ DURUŞU TAKDİR ETMEMİZ GEREKİR” 

Mansur Yavaş'ın "Olur da belediyede benim göreve getirdiğim bir arkadaşım yanlışa düşer, zulmeder, harama meyleder, hakkı korumazsa, sizler de hakkın korunması yolunda karşıma dikilmezseniz 5 buçuk milyon hemşehrimize, tüm Türkiye'ye, hem bu dünyada hem de ahirette hesap vermek zorunda kalırsınız. Bu yaştan sonra ne haram yemenin, ne haram yedirmenin riskine dahi girecek değilim. O yüzden yapılan iyi ve kötü ne varsa tarihe miras kalacak" sözlerini paylaşan Yeneroğlu, “bu erdemli duruşu takdir etmemiz gerekir” diye belirtti.

Yeneroğlu, Yavaş’ın sözlerini şöyle paylaştı:

"Aslında malumun ilamı olarak bu sözler dikkatimizi bile çekmemesi gerekirken, kim olursa olsun, siyasi görüşüne/partisine bakılmaksızın bu erdemli duruşu takdir etmemiz ve demokratik tepki kültürünün gereği olarak takipçisi olmamız gerekir."

(Kaynak:Odatv)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.