AK Parti'nin kuruluşunun 16. yıldönümü kutlandı

AK Parti'nin kuruluşunun 16. yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı. 
Ankara Sincan'daki Harikalar Diyarı'nda düzenlenen etkinlikler Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım salona gelmesiyle 18.00'de başladı.

AK Parti'nin 16 yıllık serüveni, sinevizyon gösterisinde katılımcılara anlatıldı. Öte yandan, iktidar partisinin aylık yayın organı Türkiye Bülteni’nin ağustos sayısında da partinin 16 yıllık kronolojik öyküsüne yer verildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, büyük kutlamalar yerine daha sade etkinlikler yapmayı planlayan AK Parti tarafından etkinlik alanına, partinin 16 yıllık hikayesini anlatan fotoğraflardan oluşan bir "Zaman Tüneli" ve partiyle ilgili yazılmış kitapların bulunduğu mini kütüphane kuruldu.

Etkinlikte, 16'ncı yıla özel hazırlanan AK Parti’nin 16 yıllık hikayesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyasi hayatını anlatan filmler de davetlilere gösterildi. Program, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşmalarıyla sona erdi.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı'nın düzenleyeceği etkinliğe, partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeleri, bakanlar, milletvekilleri, kurucu üyelerin yanı sıra bugüne kadar görev almış bakanlar ve milletvekilleri, belediye başkanları, il, ilçe başkanları, il, ilçelerin kadın ve gençlik kolları başkanları ile belde başkanları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. (mynet)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.