AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: "Abdullah Gül bu harekete ihanet edenlerden biridir"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, Kurban Bayramı öncesi il binasında bayramlaşma töreni düzenledi. Törende konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısında aday olacağını ileri sürerek, "Bu harekete ihanet edenlerden birisidir" dedi.

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, Kurban Bayramı öncesi il binasında bayramlaşma töreni düzenledi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin de katıldığı törende konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısında aday olacağını ileri sürerek, "Bu harekete ihanet edenlerden birisidir. Son aday olacağı güne kadar parti kurucusudur, büyüğümüzdür diye sesimiz çıkmadı ama Erdoğan karşısına aday çıkmayı düşünecek birisi haindir" dedi.

Dağ, "Abdullah Gül de bu harekete ihanet edenlerden birisidir. Son aday olacağı güne kadar parti kurucusudur, büyüğümüzdür diye sesimiz çıkmadı. Ama Recep Tayyip Erdoğan karşısına CHP- İYİ Parti- HDP İttifakı'nın adayı olarak çıkmayı düşünecek birisi haindir" diye konuştu.

Açıklamasının devamında Dağ, vatandaşların kendisine 'Dolar ne olacak' diye sorduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

— Doların hangi sebepten kaynaklandığını çok açık görüyoruz. Bu ekonomik göstergeler noktasında var olan bir husus değil. Bu ülke dünyada en hızlı büyüyen ülke. İçinde bulunduğumuz dönem turizm açısından son 10 yılın en iyi dönemi. Makro dengelerde sorun yok. Acaba böyle bir operasyon neden kaynaklanabilir?

'15 TEMMUZ'DA KİMLER ROL ALMIŞSA DOLAR OPERASYONUNDA DA AYNI ÇEVRELER ROL ALDI'

— Bu siyasal durumu okumak için çok gerilere gitmeye gerek yok. 17-25 Aralık, MİT TIR'larının durdurulması, Gezi olaylarına bakın, açık net görürsünüz. 15 Temmuz gecesini burada görmeyen var mı? Ondan sonraki süreçte kimler rol almışsa, bu operasyona da aynı çevreler rol aldı. Bir takım sıkıntılar var, siz gerekçeyi hep dış güçlere atıyorsunuz diyorlardı. 15 Temmuz'da atmadık, çünkü ne kadar bu işin içinde olduklarını biliyoruz. ABD Devlet Başkanı'nın attığı tweet'lerden sonra bu operasyonu nasıl değerlendireceğiz 15 Temmuz sonrasındaki süreç devam ediyor.. /Sputnik

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.