Afrinde Görevli Askerlerimiz "Saadet Zinciri" Kurbanı Oldular !

BURSA ARENA / Haber Merkezi

TV Proğram Yapımcısı Balçiçek İlter acı bir gerçeği ortaya çıkardı. Olay Yeri ekibi 2 Haziran 2017’de ortadan kaybolan Astsubay İsmail Münüs’ü bulmaya çalışırken, askerlerin saadet zincirine kurban gittiğini ortaya çıkardı. Binlerce askerden “yüksek kâr vaadi” ile milyonlar toplayan kişilerin Afrin’de yürütülen “Zeytin Dalı” harekâtında yer alan askerleri de dolandırdığı ortaya çıktı.

AFRİN’DEN YARDIM İSTEDİ

Olay Yeri programına katılan asker yakınları yaşadıkları sıkıntıları anlatırken, aynı zamanda Afrin’de görev yapan bir asker canlı yayında inanılmaz sözler söyledi. İsmini vermek istemeyen kişi “Benim bu sistemde 2015 yılında 50 bin lira param gitti. Alamadık. Hesapta soramadık. Zaten parayı yatırdığımız kişi intihar etti. Bizim bulunduğumuz tabura girmek için çok peşimizden koştular. Girin, girmeniz gerekiyor, daha iyi bir hayatınız olur, şöyle güzel olur, böyle güzel olur vaatleriyle bütün arkadaşlarımızı kandırdılar” dedi.

DOLANDIRILANLARIN ARASINDA ŞEHİT ASKERLER VAR!

Balçiçek İlter’in senin tanıdığın ve dolandırılan başka arkadaşların var mı sorusuna Afrin’de görev yapan asker, “Benim iki tane arkadaşım var. İkisi de 2015 yılında şehit oldular zaten” cevabını verdi.

Özlem Çakır – www.ajandapr.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.